יו"ר עוצמה יהודית ח"כ איתמר בן גביר, העביר מסר בשעה האחרונה למפקד מחוז ירושלים במשטרה, לפיו אם הדרג המדיני ימשיך לא לאפשר למשטרה לפעול ביד חופשית, ימשיך להורות על שחרור ממעצר של מחבלים שמנסים לרצוח יהודים ונסיונות הלינץ' בדרך לכותל יימשכו הוא יקים לשכה בשער שכם.

לדברי בן גביר: "התמונות מהר הבית והעיר העתיקה מזעזעות. אם המשטרה לא תשתלט על המחבלים ותמשיך לשחרר אותם מתחנות המעצר והדרג המדיני לא יאפשר למשטרה לעבוד בחופשיות, שוקל לפתוח לשכה בימים הקרובים בשער שכם ולגרום למשטרה לעבוד ביד חופשית".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

צילום: חיים גולדברג

בסוף דבריו אמר בן גביר: "מציע לחמאס לא לנסות אותי". כזכור, לפני כחודשיים הקים בן גביר לשכה פרלמנטרית בשכונת שמעון הצדיק בירושלים. ארגון הטרור חמאס שיגר איום לפיו אם בן גביר אכן יעשה זאת הוא ישגר טילים לעבר ישראל.

בסופו של דבר בן גביר פתח לשכה בשכונה וארגון הטרור חמאס לא מימש את האיום.