מעיין אדם סיימה בשבוע שעבר את גמר התוכנית "רוקדים עם כוכבים" כשהיא במקום השלישי. אל תתרגלו לא לראות אותה על המסך, כי היום היא חוזרת לטלוויזיה שלכם.

מאולפן לאולפן

בשנים האחרונות מעיין אדם עובדת בעיקר בטלוויזיה. היא חברת פאנל קבועה בתוכנית "חדשות הבוקר עם ניב רסקין" של קשת 12, ויש לה תוכנית לילית משלה באותו ערוץ בשם "מה הלוז".

במקומה בפאנל (צילום: צילום מסך באדיבות קשת 12)

לאחרונה היא נעדרה מהתוכניות האלו, בגלל תוכנית שלישית, רוקדים עם כוכבים, בה היא התחרתה ואף הגיעה לגמר. התוכנית נגמרה בשבוע שעבר, כשמעיין סיימה במקום השלישי והמכובד.

עכשיו כשהתפנה לה שוב הזמן, היא חוזרת למקומה בתוכנית הבוקר של רסקין, שגם הוא נעדר מהתוכנית שלו עצמו לאחרונה, כי חלה בקורונה. כך שהחל מהבוקר (ראשון) תוכלו לראות אותם שוב, ובקרוב אדם תחזור גם ל"מה הלוז".

אנחנו תמיד שמחים לראות את מעיין, על המסך או באינסטגרם או בחיים עצמם, ונאחל לה בהצלחה רבה בחזרה לשגרה.