מבזקים
סרוגים

וולדיגר: ברכתי את עידית; מחכה לפורשים הבאים

ח"כ מיכל וולדיגר ברכה את סילמן המתפטרת וכבר מחכה לאצבע ה-61: "אחרי הפורש הבא - יגיעו עוד, כי כולם מבינים שהממשלה הזו אין לה על מה להישען, אין לה בייס, אין לה רוב שתומך בה"

ה' ניסן התשפ"ב
וולדיגר: ברכתי את עידית; מחכה לפורשים הבאים

ח"כ מיכל וולדיגר מהציונות הדתית התעמתה רבות מול עידית סילמן בקדנציה האחרונה, עד כדי צעקות ודמעות, אבל הבוקר גם היא מברכת את יו"ר הקואליציה המתפטרת:

"חייבת לברך אותה בצורה פומבית, וברכתי אותה ברמה הפרטית, שלחתי לה הודעה, מהלך מבורך וחשוב. הייתה צריכה לעשות אותו קודם, אבל עדיף מאוחר מאשר בכלל לא".

עימות נוסף בין הח"כיות; סילמן פרצה בבכי | צפו
עימות נוסף בין החצילום: עימות נוסף בין הח

מקווה שאוטוטו נקבל את הפורש הנוסף, ונוכל להפיל את הממשלה הרעה הזו.

זה יהיה ניר אורבך?

כל עוד זה לא סגור, זה לא סגור. בינתיים נשאיר את זה בעננה, מי הפורש הבא. אבל אחרי הפורש הבא – יגיעו עוד, כי כולם מבינים שהממשלה הזו אין לה על מה להישען, אין לה בייס, אין לה רוב שתומך בה. הרוב הימני הוא זה שנמצא בשלטון, הוא זה שנמצא בכנסת, וכך יהיה. מקווה מאוד שנצליח להרכיב ממשלה חדשה גם בלי בחירות.

מיכל וולדיגר עידית סילמן קואליציה