לאחר פרישתה של יו"ר הקואליציה עידית סילמן מהממשלה, גובר הלחץ על חברה מימינה, ניר אורבך, ללכת בעקבותיה.
מאהל של תנועת "פתאום קם העם" – מטה המאבק להפלת הממשלה, הוקם אתמול מול ביתו של אורבך בפתח תקווה במטרה לקרוא לו לפרוש מהקואליציה.
אלרואי אריה, מראשי התנועה: "קוראים לציבור הימין בישראל להגיע למשמרת מיוחדת מול ביתו של ח"כ ניר אורבך בכדי לחזק אותו ללכת בעקבותיה של ח"כ עידית סילמן. כעת, משפרשה סילמן מהקואליציה, מבקשים פעילי התנועה לחזק את אורבך ללכת בעקבותיה ולנצל את המומנטום הפוליטי שנוצר. אנחנו כאן, מחכים לציבור הימין בישראל שמאמין שאפשר לבנות ממשלה ציונית עם צביון יהודי ברור, כך העם רוצה וכך בעז"ה גם יקרה".
כזכור, הבוקר הודיעה סילמן הכריזה על פרישה מהממשלה: "אינני יכולה עוד לתת יד למהלכי הממשלה":.
סילמן הסבירה את המהלך המפתיע: "ניסיתי אחדות, כאחת שבאה מעולמות הטוב המשותף, עמלתי רבות עבור הקואליציה הנוכחית. לצערי לא אוכל לתת יד לפגיעה בזהות היהודית של מדינת ישראל ועם ישראל. לא הכול אתם יודעים כי ניסיתי בשקט. לא אוכל עוד להמשיך בדרך זו בשל הערכים והמקום ממנו אני באה. אני מפסיקה את חברותי בקואליציה ואמשיך לנסות לשכנע את חבריי לחזור הביתה ולהקים ממשלת ימין. אני יודעת שאינני היחידה שחשה כך".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אורבך נוכל מסריח
הנוכל המסריח אורבך לא יחזור בו כי הוא אדם רע.
09:24 06.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר