תבשיל חם ליום קר: מתכון למרק בצל וקרוטונים

החורף שוב קפץ לביקור, ולכבודו מכינה עדי נויבך מרק בצל צלול עם קרוטונים קריספיים שיעשו לכם טעם של עוד. מתכון למרק בצל וקרוטונים

תבשיל חם ליום קר: מתכון למרק בצל וקרוטונים
  מתכון למרק בצל וקרוטונים (צילום: שאטרסטוק)

מתכון למרק בצל וקרוטונים

מרכיבים

5-6 בצלים פרוסים דק

3 כפות שמן זית

2 עלי דפנה

ליטר מים

3 כפות אבקת מרק בצל (פרווה)

פלפל גרוס

מתכון למרק בצל וקרוטונים – אופן ההכנה:

מחממים שמן זית בסיר למרק, מוסיפים את הבצלים הפרוסים.

כאשר הבצל משנה את צבעו לחום קרמלי, מוסיפים את אבקת מרק הבצל, פלפל גרוס ואת עלי הדפנה.

מוסיפים מים רותחים ומביאים לרתיחה. לאחר מספר דקות מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כחצי שעה עד 3/4 שעה.

מומלץ להגיש עם גבינה קשה, באגט קלוי בשמן זית או קרוטונים.

לכתבה זאת לא התפרסמו תגובות. היה הראשון להגיב!

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע