ח"כ מוסי רז ממפלת מרצ הגיע לאולפן סרוגים והתייחס לפיגועים בבאר שבע ובחדרה: "כואב הלב על כל אדם שנרצח, בתקופת הממשלה הזאת נרצחו 9 ישראלים ב10 חודשים שזה קצב פחות גבוה מתקופתו של נתניהו, בתקופה שלו היו 13-14 בממוצע בשנה"
"אחד הדברים הכי מכוערים בימין זה שכל פעם שיש טרגדיה מנסים לייחס את זה לממשלה, זה כשהימין באופוזיציה. דווקא ממשלה שיש יהודים וערבים יחד יכולה לטפל בבעיות של הערבים מול היהודים", אמר מוסי רז.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
מוסי רז התייחס להצעה של שקד לקדם חוק לשלול אזרחות ממחבלים: זה אחת הרעות החולות של הימין שמנסים לשלוף כל מיני דברים מהשרוול, הימין בשלטון כבר 45 שנה עם הפסקות קצרות באמצע ומעולם לא עשה את הדבר הזה כי ברור לכולם שזה לא יפתור את הבעיה.
רז התייחס גם להצעה של שקד להקמת ישובים חדשים בנגב: אני לא מבין למה צריך להעניש את תושבי הנגב בגלל הפיגוע? אם אתה מקים ישובים חדשים אתה מחליש את באר שבע והישובים הקיימים. מי שתומך בזה לא מבין בכסף, חברה וכלכלה"
רז תקף את סער שאמר בדיון בממשלה על הישובים בנגב כי מרצ תמיד נגד ההתיישבות היהודית: "קשקוש, תסלח לי, קשקוש מסית, חסר שום בסיס. אנחנו פה תשעה וחצי מיליון אנשים, אם מישהו לא יגור בישובים החדשים הוא יגור בשדה בוקר, בבאר שבע ובמקומות אחרים. זה ברור שהקמת ישובים חדשים היא פגיעה בסביבה ובציונות"
מה דעתך בנושא?
60 תגובות
9 דיונים
יוסף המזמר
הביביזם המושחת רוקד על דם הפיגועים למרות הספקת הנשק לערבים וחיזוק החמאס.
21:23 10.10.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עומרי
מוסי רז או בעצם משה מזרחי, מקום מגוריך צריך להיות רצועת עזה ולא עוטף עזה, יפי דעותיך עדיף שתייה בקרב בני עמך האמיתיים,הפלסטינים,שאיתם אתה מזדהה, לא מתגעגע אליך מבטיחים
09:35 01.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודה איש קריות
מוסי המסית אתה אדם חולה בראש, נתניהו, נתניהו, נתניהו, נתניהו אכל לך את הראש הוא הסיוט שלך,
04:03 01.04.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נגה שיפר
מוסי רז פולט שטויות ממוחו הקודח.כלמשפט הזוי.מקודמו. תא פלא שהקואליציה דפוקה
22:16 31.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי ביביסט גאה
פאשיסטים שקרנים
21:56 30.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יעל
לכו לעזאזל על הממשלה המחורבנט הזו וקחו את האובססעה והשנאה לנתניהו. סמרטוטים
03:40 30.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ציוני נלהב
מוסי רז סיימתם קריירה הממשלה הזאת תלך לעזאזל
23:16 29.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה צפוני
עוכר ישראל. ימ'' ש
22:07 29.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
eli
שמישהוא יעדכן אותו,עברו כבר את כמות הנירצחים מהטרור
21:25 29.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פפפ
מוצי מוצי זה בשבילך
21:04 29.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר