ברוך דיין האמת: הלך לעולמו רבה של טבריה, הרב משה בוחבוט זצ"ל
רבה של העיר טבריה, הרב משה בוחבוט, הלך לעולמו בבית החולים 'מעייני הישועה' לאחר מאבק במחלה קשה. על מועד הלוויתו תצא הודעה בהמשך
ברוך דיין האמת. רבה של העיר טבריה, הרב משה בוחבוט זצ"ל, הלך הלילה לעולמו בגיל 58. הרב בוחבוט נפטר בבית החולים מעייני הישועה לאחר מאבק במחלה קשה.
הרב בוחבוט מונה לפני כ-5 שנים לרב הראשי של טבריה. בשנתיים האחרונות הוא מיעט להגיע אל העיר בשל מחלתו. בשבועות האחרונים חלה הדרדרות במצבו והוא אושפז בבית החולים.
מהמועצה הדתית בטבריה נמסר: "בצער רב, אנו מודיעים על פטירתו של הרב הראשי לטבריה הרה"ג צבי משה בוחבוט זצ״ל. בדבר ההלוויה תצא הודעה מסודרת. משתתפים בצער המשפחה היקרה".
הרב יצחק יוסף: עולם הרבנות יחסר את הרב בוחבוט
הראשון לציון הרב הראשי לישראל הרב יצחק יוסף פרסם הודעת אבל: "קבלתי בצער רב, את הידיעה על הסתלקותו בטרם עת לאחר מחלה קשה של ידידנו הגאון רבי משה צבי ברוך בוחבוט זצוק״לב רב העיר טבריה.
מאז מונה לתפקידו בעיר טבריה עמד הרב בוחבוט על משמר הרבנות הכשרות וההלכה ללא חת וללא מורא תוך שהוא עומד ומרביץ תורה ויראה ומקרב את תושבי האזור לאביהם שבשמים והוא עמל בתורה בכל כוחו ומחבר ספרים. עולם הרבנות יחסר את הרב בוחבוט, תנחומי לאחיו הדגול הרב אברהם בוחבוט מנהל מחלקת שחיטת חוץ לארץ ברבנות הראשית ולכל בני משפחתו ויה״ר שיבולע המוות לנצח ומחה ה׳ דמעה מעל כל פנים".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו