עכשיו זה רשמי, ראש הממשלה נפתלי בנט, ייצא לביקור רשמי ראשון בהודו, בתחילת חודש ניסן/אפריל, בהזמנת ראש ממשלת הודו, נרנדרה מודי.

המנהיגים נפגשו לראשונה בשולי ועידת האו"ם לשינוי אקלים בגלאזגו שנערכה בחודש אוקטובר האחרון, בה הזמין מודי את רה"מ בנט לביקור רשמי במדינה. הביקור מהווה המשך ישיר לקשר החשוב בין המדינות ובין המנהיגים, ויתקיים בסימן ציון 30 שנים לכינון היחסים בין ישראל והודו.

בלשכת ראש הממשלה אומרים כי מטרת הביקור היא לקדם ולחזק את הברית האסטרטגית בין המדינות, ולהרחיב את הקשרים הבילטרליים. בנוסף, ידונו המנהיגים בהידוק שיתופי הפעולה במגוון תחומים, בהם חדשנות, כלכלה, מחקר ופיתוח, חקלאות ועוד. ראש הממשלה יפגש במהלך ביקורו עם ראש ממשלת הודו ועם גורמי ממשל בכירים נוספים, וכן יבקר את הקהילה היהודית במדינה".

בנט ומודי בוועידה בגלאזגו (חיים צח, לע"ם)

ראש הממשלה, נפתלי בנט: "אני שמח לצאת לביקור רשמי ראשון בהודו בהזמנתו של ידידי, ראש הממשלה מודי, כדי להמשיך להוביל ביחד את הדרך המשותפת ביחסי המדינות. מודי הוא האדם שהתניע מחדש את היחסים בין הודו וישראל, ויש לכך חשיבות היסטורית. אלו יחסים עמוקים בין שתי תרבויות ייחודיות, התרבות ההודית והתרבות היהודית, שנשענים על הערכה עמוקה ושיתופי פעולה משמעותיים. יש דברים רבים שנוכל ללמוד מההודים, וזה מה שאנו שואפים לעשות. יחד נרחיב את שיתופי הפעולה לתחומים נוספים – מחדשנות וטכנולוגיה, דרך ביטחון וסייבר, ועד חקלאות ואקלים".