אחרי הירי הבוקר

האירוע ברהט: מח"ש פתחה בחקירה נגד המסתערבים

החקירה בודקת האם החשוד שנהרג, אלם אלהרבד, ירה על הלוחמים בנשק שנתפס בידו אחרי שהלוחמים נטרלו אותו. כזכור, על כוח המסתערבים נפתחה אש במהלך מעצר בעיר

האירוע ברהט: מח"ש פתחה בחקירה נגד המסתערבים
צילום: אילוסטרציה, למצולמים אין קשר לכתבה (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

המחלקה לחקירות שוטרים פתחה בחקירה על האירוע הבוקר בו נהרג תושב רהט לאחר התקלות עם יחידת המסתערבים. כך מדווחים בחדשות N12.

כזכור, אש חיה נורתה לעבר לוחמי יחידת המסתערבים במהלך פעילות למעצר 2 חשודים בעיר.

הכוחות שהיו תחת סכנת חיים הגיבו בירי, ונטרלו את החשוד החמוש, שלאחר טיפול רפואי נקבע מותו. כעת מדווחים כי למרות שהחשוד אלם אלהרבד, נמצא עם נשק בידו לאחר מותו, לא ברור האם הוא השתמש בו כנגד הלוחמים.

2 חשודים נוספים באירוע נמלטו, כאשר היעד למעצר ברח ולא נתפס. אין נפגעים בקרב הלוחמים.

ח"כ איתמר בן גביר הגיב לאירוע מוקדם יותר ואמר כי "קואליציית האחים המוסלמים עם מנסור עבאס מעניקה אומץ למחבלים לירות בשוטרים ומסכנת את חייהם. צריכים להנהיג מדיניות אכיפה ותגובה נוקשה ולהילחם בתופעת הנשק הבלתי חוקי ללא מורא ופחד".

"כל הכבוד לכוחות שפעלו בשטח, הגיבו במהירות וחיסלו את המחבל".

תגובות

11
8
א
15.03.22

הגיע הזמן לסגור את היחידה השקרית הזאת

7
ניר
15.03.22

שוטר יורה על מישו שיורה עליו, מחש חוקרת. שוטר נוגח נערים, מחש עוצמת עיניים.מה נסגר??????

6
טרובדור
15.03.22

הבדואים עם התקפות האבנים שלהם, הפרוטקשן, היריות באויר, הרציחות שלא פוסקות, הנהיגה הפרועה בנגב שחלקה על מכוניות מאולתרות - יצרו לעצמם שם כל כך רע ותדמית כל כך שלילית עד שברגע חרום ובהחלטות של רגע עלולה גם להיות תגובה לא במאה אחוז מדוייקת. הבנאדם נתפס עם נשק. מה הוא עשה עם נשק. ירו על החיילים. אינך שופט אדם עד שאתה ניצב במקומו. זה לא מקרה אזריה שבא דקות אחרי שהארוע הסתיים וירה סתם בבנדם פצוע קשה ששוכב. עזבו את המסתרעבים. יש להם את העבודה הקשה מכל.

1
המרגיע הלאומי
15.03.22

, חקירת מח"ש היא דבר אוטומטי כשנהרג אזרח באירוע משטרתי. נקווה שפעלו לפי הנוהל והכל יבוא על מקומו בשלום.