האיש העשיר בעולם, אילון מאסק, מאתגר את פוטין לקרב פנים מול פנים, כשהמנצח זוכה באוקראינה.
"אני מאתגר את ולדימיר פוטין לקרב יחיד, הפרס הוא אוקראינה", כתב מאסק בחשבון הטוויטר שלו, כשאת השם של נשיא רוסיה הוא כותב ברוסית. "האם אתה מסכים למאבק הזה?" כתב לאחר מכן, כשהוא מתייג גם את הקרמלין.
I hereby challenge
Владимир Путин
to single combatStakes are Україна
— Elon Musk (@elonmusk) March 14, 2022
זו לא פעם ראשונה שסלבריטאי מאתגר מנהיג מדינה לקרב פיזי. להקת Hatari, שייצגה את איסלנד באירוויזיון שנערך בישראל בשנת 2019, הזמינה את ראש הממשלה דאז, בנימין נתניהו, ל"קרב אגרוף, אך ברוח ידידותית", בעקבות מחאה על קיום התחרות בארץ.
חברי הלהקה הציעו לקיים את הקרב יום אחרי התחרות בתל אביב, בצומת הרחובות שינקין-אלנבי. אם נתניהו היה מנצח, הלהקה הייתה מעבירה לו את השליטה על איי ווסטמן – ארכיפלג איים נודע מדרום לאיסלנד. מנגד, אם הלהקה הייתה מנצחת, הם דרשו להקים את "מדינת ה-BDSM הראשונה בחופי הים התיכון, במקום השטחים הפלסטיניים הכבושים".

תגובות