השר כחלון בביקור אל מול העיר רוואבי : "וואו איזה פחד!"
שר התקשורת משה כחלון, יצא לסיור שטח מול העיר הפלסטינית הנבנית בקצב מזורז וחזר המום. בישיבת שרי הליכוד הוא מתכנן להתנגד בתוקף להצעות ראש הממשלה נתניהו בדבר מסירת כביש הגישה לרוואבי לשליטה פלסטינית. כנראה שטוב מראה עיניים.

את קריאת התדהמה, השמיע שר התקשורת משה כחלון (ליכוד), בביקור שערך היום (חמישי) ביישוב עטרת שבבנימין אל מול העיר הפלסטינית רוואבי הנבנית בקדחתנות.
השר שמע סקירה מראשי היישובים בבנימין על הבניה המואצת ברוואבי ועל המשמעויות הקרדינאליות שיש לבנייה זו על האזור כולו, לשר הוצגה מפה אזורית בה מתחוורת המשמעות של מסירת כביש הגישה לרוואבי שיחבר את רמאללה-ביר זית-רוואבי-שכם ויצור רצף טריטוריאלי משמעותי לפלסטינים השר הגיב נחרצות ואמר : "את המפה הזו חייבים להראות לכל שרי הקבינט בטרם יחליטו למסור את השטח הזה לפלסטינים" עוד הוסיף השר כחלון "ביום ראשון אעלה את הנושא בישיבת שרי הליכוד ואתנגד בתוקף להצהרות נתניהו בדבר מסירת כביש הגישה לרוואבי (משטח c לשטח b) לפלסטינים"
בתוך כך מוסרים בוועד היישובים עטרת-נווה צוף, כי ביום שלישי הקרוב בשעות הבוקר יקיימו תלמידי האזור כיתת לימוד תחת גשר ביר-זית הסמוך לרמאללה, במקום בו מיועדים להימסר 500 דונם לפלסטינים. צעד זה עלול לדברי התושביםלסכן ואולי אף למנוע את גישת תלמידי האזור, למוסדות הלימודים שלהם בעפרה,-בית אל ושילה ולבתר את מזרח בנימין ממערבה.