מאז הפרסום בסרוגים: מעל 16,000 מתפקדים חדשים לציונות הדתית
בציונות הדתית יכולים להיות מרוצים. אחרי שלושה ימים מנומנמים, מאז הפרסום בסרוגים בצהריים, החל גל חזק של התפקדות למפלגה עם יותר מ-16,000 מתפקדים, וחצתה את יעד הקמפיין

בהמשך לפרסום בצהריים על מפקד הציונות הדתית, שהיה עד אז פושר למדי, מאז הפרסום הבוקר התפקדו למפלגה עוד כ-16,000 מתפקדים חדשים, ומתקרב ליעדים שהציבו ראשי המפלגה. בשעה שנותרה תעבור המפלגה את היעדים שהציבה בתחילת הקמפיין
בסרוגים פרסמנו לפני כשלושה שבועות, כי בכינוס מרכז המפלגה, הציב בצלאל סמוטריץ' את היעד של המפקד ל-25,000 מתפקדים. בפועל, מספר המתפקדים עד הבוקר היה רחוק מאוד מהיעד.
מפקד הציונות הדתית נפתח בחודש נובמבר 21' (באיחור של כחודשיים), אחרי מספר הפיק בשבועות הראשונים חלה ירידה, ובמפלגה יצאו לקמפיין בליץ התפקדות שנערך בימים האחרונים ומסתיים הערב.
בצהריים פרסמנו כי לסרוגים נודע, שבגל הראשון של המפקד, לפני חצי שנה התפקדו כ-5,200 איש, ועוד כ-4,000 מתפקדים בימים האחרונים של הקמפיין. בסך הכול למפלגה יש באזור ה-9,500 מתפקדים, נכון לבוקר היום האחרון של הקמפיין.
מאז הפרסום, וייתכן כי בעקבותיו, החל גל חזק של התפקדות, לקראת השעות האחרונות כפי שנעשה בקמפייני גיוס המונים, ומאז הפרסום בצהריים, התפקדו עוד כ-16,000 מתפקדים חדשים. בשעה 21:00 עמדה המפלגה על למעלה מ-25,000 מתפקדים ובכך למעשה חצתה את היעד שהציב סמוטריץ'.
בצהריים הגיבה המפלגה על פרסום הנתונים מצד סרוגים: "המספרים לא נכונים ורחוקים מהאמת בצורה משמעותית. המספר של קמפיין השטח יפורסם בסיום הצ'רידי בשעה 22:00".
מספר המתפקדים? סוד כמוס
פרסום מספר המתפקדים הערב יהיה שינוי כיוון מצד דוברי המפלגה. לאורך כל החודשים האחרונים, שאלנו במספר הזדמנויות את חברי המפלגה על מספר המתפקדים, חלק טענו כי מדובר במידע סודי, וחלק אף הוסיפו כי המידע נמצא רק אצל אנשים בודדים במפלגה.
כששאלנו את סמוטריץ', הוא התחמק במספר הזדמנויות, כך זה נראה כששאלנו לפני כמה שבועות בישיבת הסיעה: "אין הברכה שורה אלא בדבר הסמוי מהעין".
אגב, מפקד הציונות הדתית, נזכיר את הסעיפים בחוקת המפלגה הקובעים כי תוקם ועדה ציבורית לקביעת סדרי הבחירות הפנימיות:
30 יום עברו מזמן, למעשה היום עברו 206 מאז אישור החוקה. הוועדה עוד לא הוקמה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו