החיפושים אחר מנחם שטראק, יזם חרדי מניו-יורק הסתיימו בתדהמה: גופתו של שטארק נמצאה בפח אשפה בלונג איילנד, כשהיא כבולה וחרוכה.
את הגופה מצא פרננדו ק'רף – בעליה של תחנת הדלק, שהריח ריח עז מפחה האשפה הסמוך למשרדו. הוא סיפר כי "זה כבר היה מידי חזק וידעתי שמשהו כאן לא בסדר. התקשרתי למשטרה והחוקרים שהגיעו גילו גופת אדם. זה היה פשוט בלתי יאומן".
האתר החרדי כיכר השבת דיווח כי שטארק ושותפו ישראל פרלמוטר הנחשבים ליזמי נדל"ן ידועים בוילאמסבורג עמדו הן בפני טענות חלק מהדיירים המגיעים ממשפחות קשות יום על ליקויים בדירות, ומנגד בפני תהליכים משפטיים על החזרי הלוואות שלא שולמו.
כך לדוגמה, לוו השניים בשנים 2006 ו-2007 סכום של 51 מליון דולרים, כשבשנת 2009 הוגשה נגדם תביעה על חוב של כ-30 מליון דולרים בבית המשפט המחוזי בברוקלין. לטענתם, הם עשויים היו לזכות במשפט.
החיפושים אחרי שטארק החלו ביום חמישי בלילה, לאחר שרעייתו דיווחה כי לא שב לביתו. תיעוד ממצלמות האבטחה בניו-יורק אישרו כי שטארק נחטף.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
השם יצילנו מהם
12:37 05.01.2014שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר