מדליסט הארד מריו 2016 ואחד הספורטאים המעוטרים בתולדות הספורט הישראלי בכלל והג'ודו הישראלי בפרט (שתי מדליות אולימפיות, אחת אישית ואחת קבוצתית) – לא ימשיך לקמפיין פריז 2024. אורי ששון (32) יודיע על פרישה מג'ודו מקצועני בחודש מאי הקרוב.
ששון, שמצלם את עצמו בימים אלו לסדרה "מחוברים", ייכנס מסיבת עיתונאים כחלק מעלילת הסדרה, שבה יודיע על פרישה. מי שהגיע לגרנד סלאם תל אביב בחודש שעבר ראה את ששון מסתובב עם מצלמה אישית שמתעדת את המתרחש לפני ומאחורי הקלעים. ששון כמובן, לא השתתף בתחרות.
ששון, שנחשב ליורש של אריק זאבי, החזיק בקריירת רבת הישגים, שכללה זכייה רצופה בשתי מדליות כסף באליפויות אירופה במשקל מעל 100 ק"ג (2015 ו-2016) ומלבד המדליות האולימפיות הוסיף את אלו היבשתיות – יותר מ-15.
הג'ודוקא הירושלמי התחיל את הקריירה שלו יחד עם אחיו, שאף הוא עסק בג'ודו מקצועני, והפתיע כשפרש כנפיים עם מדליה הירואית במשחקים האולימפיים בריו 2016, שמהם זכורה גם התקרית עם הג'ודוקא המצרי שסרב ללחוץ את ידו.
ששון נחשב לאחד הספורטאים האהובים ביותר בישראל, וכאשר השתתף בתחרות השירה "זמר במסיכה" כמנת פלאפל זכה לפופולאריות אדירה בקרב הצופים. בנוסף, שימש כפרזנטור של חברות שונות במשק. אין ספק שהספורטאי בן ה-32 ייחסר לנבחרת הישראלית במשחקים האולימפיים בפריז.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
megangoldberg
The moonlight paints you in such a way... I can't resist the urge to get a little closer and explore every captivating inch... with a playful spirit, of course. f1nd...
The moonlight paints you in such a way... I can't resist the urge to get a little closer and explore every captivating inch... with a playful spirit, of course. f1nd me on megangoldberg_mooo_com change _ to dot
המשך 10:14 19.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בהצלחה!
הוא פרש לפני שלוש שנים. לא ניתח קרב בודד, באולימפיאדה הפסיד בכל אחד ואחד מהקרבות
19:56 07.03.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר