ברנז'ה

דנית גרינברג עברה תאונת דרכים קשה: "נס גדול"

במשך יום שלם דנית גרינברג לא העלתה דבר לחשבון האינסטגרם שלה, מה שהדאיג לא מעט עוקבות. עכשיו היא מודיעה שעברה תאונת דרכים קשה, ושתשוב כשתחלים

דנית גרינברג
דנית גרינברג | צילום: (צילום: יחצ)

הערב (שלישי) הכוכבת דנית גרינברג חשפה בחשבון האינסטגרם שלה שהיא עברה אתמול תאונת דרכים קשה. האירוע מתרחש מספר ימים לפני השקה שהיא תכננה, וכחודש לפני חתונתה.

העיקר הבריאות

דנית גרינברג רגילה לשתף את עוקבותיה באינסטגרם כמעט בכל מה שהיא עושה. אמש היא יצאה לבלות עם חברה שלה, ובדרך הביתה היא עברה תאונת דרכים קשה, רכבה נהרס כליל. משם היא פונתה לבית חולים באמבולנס כשהיא במצב קל.

הסטורי המדובר (צילום מסך מאינסטגרם)

"היי, עברתי תאונת דרכים קשה" גרינברג כתבה בסטורי שלה, לאחר שרבות מהעוקבות דאגו לה כשראו שבשונה מהרגיל היא לא העלתה שום דבר יום שלם. "אני בסדר, נס גדול, אשוב כשאחלים".

ביום חמישי הקרוב אמור להתקיים אירוע השקה של דנית, לקולקציית תכשיטים בעיצובה. לאירוע הוזמנו לא מעט סלבס וחברים של גרינברג, וכעת קיום האירוע מוטל בספק.

נאחל לדנית המון בריאות, ושעד החתונה הכל יעבור!

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

1
1
אבי
02.03.22

רבי נחמן ספר המידות... סכנות בדרך נובעות מפגם הברית! תפסיקי להכשיל את עם ישראל רופאת שלמה בע"ה!