מצרכים:

שלוש בטטות גדולות
2 תפוחי אדמה בינוניים
2 כפות שמן קנולה
בצל לבן גדול
מעט כורכום
קורט כמון, מלח ופלפל שחור
כף וחצי זרעי פשטן
קמח לציפוי

(צילום: שאטרסטוק)

אופן הכנה:

מקלפים את הבטטות ותפוחי האדמה ולאחר מכן מניחים אותן בסיר עם מים רותחים עד שהן יתרככו אחרי בישול לסנן מהמים.

במקביל, טגנו בצל עד שמשחים. לאחר מכן, הוסיפו את שאר המרכיבים, יחד עם הבטטה והבצל וערבבו היטב תוך כדי מעיכה, או הכניסו למעבד מזון וטוחנים. מחממים תנור ל180 מעלות.

להכין תבנית ולרפד בנייר אפייה. יוצרים קציצות בגודל של כדור פינג פונג, ומצפים בקמח מכל הצדדים. משמנים עם מעט שמן זית.

אופים 20-30 דקות או עד שמזהיב.

בתאבון!