חדשות המגזר

מבוכה במגזר: המנכ"ל שסרב ללחוץ לשר את היד

מנכ"ל חותם ונכדו של הרב משה צבי נריה, סרב ללחוץ את ידו של שר הדתות מתן כהנא בטענה כי הוא "מקדם מדיניות של השמאל הפרוגרסיבי". הוא אף התגאה במעשה וצייץ את הדברים

כהנא ((צילום: יונתן זינדל/פלאש90))

מנכ"ל ארגון חותם, עמיטל בראלי, נכדו של הרב משה צבי נריה מייסד ישיבות בני עקיבא, סרב היום (ב') ללחוץ את ידו של שר הדתות מתן כהנא בועידת מקור ראשון.

(צילום מסך) ((צילום מסך))

"הוא האידיוט השימושי שלהם"

לאחר האירוע, טען בראלי כי "‏מתן כהנא הוא זה שמיישם בפועל את המדיניות של השמאל הפרוגרסיבי. הוא האידיוט השימושי שלהם, אשר יבצע את כל החלומות שלהם לנתק את היהדות מהמדינה. הדבר הזה הוא לא רק ביצוע, הוא משמיט את כל היסודות שלנו כמדינה יהודית.

בתקופת הגירוש שביקשו ממני לגרש יהודים לא הייתי מוכן להיות חלק מהתהליך הזה, ולא להתחבק עם מי שעשה את הדברים החמורים האלו, זה בעיניי חלק מנתינת הלגיטימציה, זה נותן תחושה שיש פה משהו שהוא לא כל כך נורא, אז זו בדיוק הסיבה שלא הסכמתי ללחוץ את ידו, במקום שיש פגיעה ביסודות הכי בסיסיים שלו אין מקום לנימוסין".

אמיר אטינגר

העיתונאי מענדי גרוזמן תקף את בראלי והשיב לו בציניות: "וואו, איזה אומץ. גבר גבר אתה". גולש אחר השיב: "גועל נפש. בגלל שנאת חינם נחרב בית המקדש. תתבייש לך, אתם מפרקים את עם ישראל!".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

278 תגובות
174
יהודה בן נתן
22.02.22

כהנא רוקד מה יפית לפני הפריצים

הצטרפו אלינו