במוצאי השבת ישודר פרק נוסף של תוכנית הריאליטי-בישול החדשנית של רשת 13, המסעדה הבאה, והפעם בפריים טיים: מסעדה כשרה, בלי להתפשר על הרמה.

המסעדה הבאה

הפורמט החדש של רשת הוא לא פחות מבשורה עבור עולם הטלוויזיה. לראשונה בישראל – הטלוויזיה עוברת למציאות, והקהל הרחב מוזמן לטעום את המנות שהוא רואה על המסך.

עידן בושארי, האחרון שפתח מסעדה בתוכנית (צילום: נוי עינב)

בכל שבוע משודר פרק אודישנים, אותו שופטים שלושת שופטי האוכל של הערוץ, אסף גרניט, מושיק רוט ויוסי שטרית, פלוס שחקנית החיזוק רותי רוסו. בכל פעם מציגים בפניהם קונספטים שונים של מסעדות, ובסוף כל פרק נבחרת מסעדה אחת, הטובה ביותר מבין האודישנים.

המסעדה הנבחרת נפתחת בתל אביב מיד עם סיום הפרק, והקהל הרחב מוזמן להגיע ולסעוד. בתום הארוחה, הסועדים מדרגים את המנות, והמסעדה שתקבל את מירב הנקודות, תזכה במקום הראשון של העונה ובזכות להיות פתוחה שנה שלמה על חשבון ההפקה.

מסעדת עילית כשרה

בפרק הקרוב יגיע לאודישן אליהב ששון, שאל יכולות הבישול הגבוהות שלו כולנו התוודענו כבר כשהשתף במאסטר שף. מדובר באחד ממעצבי האופנה הידועים והמוכשרים של ישראל.

אליהב ששון (צילום: באדיבות רשת 13)

"אני מבשל רק כשר" הוא אומר באודישן, "אני כבר 14 שנה בתהליך של תשובה. לקחתי על עצמי משימה – לא רק האוכל שלי כשר, בא לי שתהיה לי מסעדה כשרה, שגם כל מי שלא אוכל כשר, יעמוד בתור לאכול בה".

אסף גרניט, שרק לא מזמן פתח את המסעדה הכשרה הראשונה שלו, לוטה, לא נבהל מהאמירה: "אם המסעדה תהיה טובה, זה יקרה" הוא השיב, "אני חושב שיש מקום למסעדה כשרה, עם חומרי הגלם הנכונים".

צפו בהצצה

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: באדיבות רשת 13)

לנו נותר רק לשמוח שאמירות כאלו משודרות בפריים טיים, לאחל לאליהב בהצלחה, ולקוות שיזכה לפתוח מסעדה כשרה.