מיכאל בן דוד זכה אמש (מוצ"ש) בגמר אקס פקטור, ובזכות לייצג את ישראל באירוויזיון הקרוב שיערך באיטליה. אנחנו הישראלים הרי אוהדי הצלחות, ורגע אחרי הזכיה, לא פחות משלוש ערים לקחו אחריות על הזוכה, ואנחנו שואלים – מיכאל יקר, מאיפה אתה?
הערים שטוענות לכתר
הראשון לברך היה רמי גרינברג, ראש העיר של פתח תקווה, שעשה זאת כבר עם ההכרזה על הזוכה, אתמול בלילה. "ברכות חמות לתושב העיר, מיכאל בן דוד על זכייתו באקס פקטור" הוא כתב בעמוד בפייסבוק שלו, "מיכאל, זמר נהדר ופרפורמר אדיר נבחר לייצג בגאווה גדולה את ישראל בתחרות האירוויזיון שתתקיים בחודש מאי באיטליה. כבוד גדול למיכאל. גאווה גדולה לפ"ת".

הבוקר, עלה פוסט בעמוד הפייסבוק "אתר אשקלונים" שמפרגן לבן דוד גם כן: "מהילדות באשקלון לבמה הגדולה של אירופה: מיכאל בן דוד, תושב העיר במקור, ייצג את ישראל באירוויזיון שיתקיים השנה באיטליה!" נכתב. "גאים בו ומאחלים לו המון בהצלחה! מאשקלון כבר יש לך דוז פואה".
מיד לאחר מכן, גם כרמל שאמה הכהן, ראש העיר רמת גן, לקח אחריות על הזוכה: "הנציג שלנו לאירוויזיון באיטליה הוא שוב רמת גני משלנו" כתב, "מיכאל תושב ר"ג ובוגר 'בית צבי' נבחר לייצג את ישראל באירוויזיון ויהיה הרמת גני השני בשלוש שנים האחרונות שזוכה לכך. מיכאל המוכשר יישר כח ובהצלחה, עד אתמול כל ר"ג היתה מאחוריך מהיום כל ישראל".
כאן 11, שמחזיקים בזכויות השידור של האירוויזיון מיהרו לנצל את הבילבול, והעלו פוסט הומוריסטי עם כל הפרגונים השונים של הערים השונות וכתבו בקריצה: "הלו, הוא בכלל שלנו".
אם אתם שואלים את עצמכם – איזה ראש עיר צודק? אז מסתבר שבהחלט כולם. את רוב ילדותו הוא העביר באשקלון, כשהיה נער עבר עם המשפחה לפתח תקווה, ורק לפני חודשיים עבר לגור עם בן זוגו ברמת גן.
למרות שמיכאל הוא לא תושב העיר שאנחנו עומדים בראשה, אנחנו מרשים לעצמנו בכל זאת לברך אותו על זכייתו ולומר שאנחנו גאים בו ביותר. בהצלחה באירוויזיון, איטליה מחכה לך!
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
1 דיונים
אטיאס ולרי
מושלם,נציג ראוי ביותר פרפורמר מלידה,מתה עליו ידעתי מהאודישן הראשון שלו שרק:הוא מיכאל יזכה וייצג אותנו וייתן שואוו של:הלייף,מגיע לו ביג טיים.נסיך
22:36 06.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מעיין
מה יש להיות גאים??? אתם נותנים לגיטימציה ללהטבים לקבל תשבוחות על זה שהם מייצגים את ישראל- מדינה יהודית,בושה.
17:07 06.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אא
בתגובה ל: מעיין
נשמה מה לעשות זה לא על המגדר זה על הביצוע
20:07 06.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לידור
בתגובה ל: מעיין
ואם היו שולחים דתי אז הוא היה מחלל שבת. מה עדיף?
21:52 06.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עמי מחיפה
בתגובה ל: מעיין
הלו מהבולה האורויזיון זה לא חידון התנ"ך לפני כמה שנים זכתה אישה שהיא בכלל גבר עם זקן וכל מתמודד שני שם שייך לקיהלה הגאה..בכלל הארווזיון כולו נהפך להיות אירוע של הקהילה..אז מה זה משנה את מי שולחים לשם לייצג את המדינה העיקר שהוא זמר טוב..והאמת שבן דוד זמר מעולה.. השיר לצערי מעפן...
09:32 07.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מ.צפון.
@מעיין נו אז מה ? אצל יהודים אין להט"בים ? תבדקי בישיבות ותראי כמה הומואים ופדופילים יש שם .
19:41 07.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיא
תתמודדי
01:45 09.02.2022שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר