מאות בני נוער משתתפים בשעה זו בצעדת דגלים בירושלים כהזדהות עם ישיבת חומש, ובקריאה לממשלה למנוע את פינוי הישיבה. את הצעדה יזמו תלמידי כיתה יא' מהישיבה התיכונית שעלבים, לאחר שראו שהמחאה נגד פינוי הישיבה צריכה התעוררות.
עוד באותו נושא
יבטל את הפינוי? גנץ ביקר במקום הפיגוע בחומשחדשות סרוגים

המארגנים הוציאו לכבוד הצעדה חולצות כתומות עם הכיתוב "ארץ ישראל לעם ישראל". בצעדה משתתפים מאות בני נוער מישיבות ואולפנות ברחבי הארץ, המביעים השתתפות והזדהות עם תושבי חומש.

חומש| צילום: ריקודים בחומש, ארכיון (צילום: דוד הרשקוביץ)
איתמר רצון, ממארגני המחאה אומר: "אנחנו רואים שהנוער עם חומש, שארץ ישראל בוערת בעצמותיו. מרגש לראות את התמיכה הגדולה באירוע כל כך חשוב ועוצמתי זה. אנו קוראים לממשלה לא להיכנע לרפיסות, ולא לפנות את הישיבה בחומש".

בני הנוער יצאו בצעדה מכיכר צה"ל לכיוון הכותל המערבי, בתפילה למניעת הפינוי הצפוי בחומש.





תגובות
מתוקים מדבש אשרינו שזכינו בנוער כזה
, שילכו לצבא לשרות מלא ... לא מקוצר , ונאמר דיינו ...
חבורת פושעים תומכים הפורעים חוק שגורמים לשנאה והסתה ולא להפרדה ולשלום. דם הנירצח על ידיהם לא רק על ידי היורים.
גם את הרב מצגר, ציפי רפאלי, הירשזון, אולמרט, או דנקנר שלחו לכלא כי הם מחלוף? מתבכיין ציני.
פלוגות הסער של המתנחלים .