ארגוני הטרור ברצועת עזה מפרים את השקט: לפנות בוקר (חמישי) נשמעה אזעקת צבע אדם בכמה יישובים במועצה האזורית חוף אשקלון, בעקבות ירי של רקטה מרצועת עזה.
כוחות הביטחון איתרו הבוקר את שרידי הרקטה, שנפלה בשטח פתוח מדרום לאשקלון. למרבה הנס, לא היו נפגעים ולא נגרם נזק.
אתמול הזהיר שר הביטחון, משה יעלון את ארגון חמאס באומרו "אנחנו מצפים שיטיל את מרותו גם על אנשיו וגם על הארגונים האחרים. אם הוא לא יעשה זאת אנחנו נגיב בצורה חריפה. אם לא יהיה שקט פה, לא יהיה שקט ברצועת עזה. ליתר ביטחון אנחנו ערוכים לאפשרות של הסלמה".
השבוע, אחרי שבבית-החולים סורוקה בבאר-שבע נקבע מותו של עובד הגדר שנפצע מירי צלפים בגבול הרצועה, סמוך לכפר עזה. החליטו בצה"ל ליישם את המדיניות הקבועה במקרה של פיגועים ולתקוף יעדי מחבלים בעזה.
חיל האויר תקף בשעות הצהריים לפחות 12 מטרות ברצועה, בעיקר בערים עזה, חאן יונס ורפיח. עד כה דיווחו הפלסטינים על 2 הרוגים ו-4 פצועים. במסגרת התקיפות הושמדו מחסני אמל"ח של ארגוני המחבלים.
מדובר צה"ל נמסר כי צה"ל באמצעות כלי טיס של חיל האוויר, טנקים וכוחות חיל-רגלים, תקף לפני זמן קצר אתר לייצור אמצעי לחימה ותשתית טרור בדרום רצועת עזה, מוקד פעילות טרור ותשתית טרור במרכז הרצועה וכן שתי תשתיות טרור בצפון הרצועה. זוהו פגיעות מדויקות במטרות, כל מטוסינו שבו בשלום לבסיסם.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים