"סיימנו את מערכת הבחירות אחרי תקופה של מערכת בחירות ארוכה ועכשיו מתחילים לעבוד", אמר הבוקר ראש המועצה החדש של הר חברון יוחאי דמרי בתוכניתו של קלמן ליבסקינד בגלי ישראל שזכה בניצחון סוחף של 66% בבחירות שנערכו אתמול בהר חברון. "במהלך הקמפיין שמנו למול עיננו חמש נקודות משמעותיות שבהן אנחנו רוצים לקדם ולהוסיף את הקומה הבאה, לא ממקום הורס אלא ממקום של בנייה והתחדשות, תוך הפגנת הערכה למה שנעשה עד כה במועצה.

דמרי הוסיף: "בהר חברון ברוך ה' ישנם מושבניקים יקרים עובדי אדמה, אבל ישנם לא מעט תושבים עירוניים. למעשה, שליש מתושבי הר חברון אלה תושבים המגדירים את עצמם כחילוניים-עירוניים שמוצאים לעצמם את מקור פרנסתם בחרבי ישראל, ויש פה ברוך ה' אלה שלומדים ויושבים על התורה והעבודה, יש לנו מגוון גדול של תושבים. חמש הנקודות המאוד משמעותיות מבחינתנו כדי לבנות ולהוסיף קומות לבניין, נוגעות לתעסוקה ופרנסה כאשר מרבית האנשים שעוזבים את הר חברון עושים זאת בשל בעיות פרנסה.

"אני רוצה לבנות קומה נוספת בכל הקשור להסברה ויחסי ציבור, ולהתמודד עם אותם תדמיות ומיתוסים לא טובים שקיימים היום. יש 2 מיליון תיירים שבאים מידי שנה לים המלח שנמצא חצי שעה נסיעה מהר חברון, 600 אלף תיירים שמבקרים במערת המכפלה שנמצאת מרחק קצר של 5 דקות נסיעה מהר חברון ויש פה בהחלט מה לראות. אני מבקש לבנות קומה נוספת בכל הקשור לנגישות, לתחבורה ולקשר עם הערים הגדולות בין אם מדובר בבאר שבע, ירושלים, ערד, וקריית גת כדי לאפשר כמה שיותר חיכוך וחיבור לכלל, ומתוך זה לייצר שני דברים נוספים: לבנות יותר בתים ולהגדיל את מספר התושבים דרך מערכת שתבנה איכות חיים ותעניק מגוון שירותים מוניציפאליים במועצה".