לאחר שתקפו מאבטח: זה גזר הדין של טום ואלימלך קשתי
שלוש שנים לאחר האירוע בו תועדו אלימלך וטום קשתי תוקפים מאבטח, בית המשפט השלום פסק: טום קשתי ישלם 3000 שקלים פיצוי למאבטח ומאסר על תנאי לשנה

פרשת האחים קשתי ותקיפת המאבטח הסתיימה. כזכור, תום ואלימלך קשתי תועדו במצלמות אבטחה תוקפים מאבטח בבניין מגורים, זאת בשל שהמאבטח, לא הסכים לאחים להכנס עם הקורקינט החשמלי אל תוך הבניין.
בכתב האישום שהוגש נרשם כי אלימלך תפס את המאבטח בגרונו ואחיו, תום, דחף אותו וכתוצאה מכך המאבטח נפל ומשקפיו נשברו.
אתמול (רביעי) בית המשפט השלום בתל אביב פסק: טום קשתי ישלם פיצוי כספי לשומר בסך 3000 שקלים ומאסר על תנאי לשנה.
כזכור, אלימלך קשתי נכנס אל בית 'האח הגדול'. לאחר מכן סרטון התקיפה התפרסם ורשת 13 והפקת האח הגדול החליטו לסיים את השתתפותו בתכנית ולאפשר לו "להתמודד עם הטענות שנשמעו נגדו".
כזכור, מספר חברות: שטראוס, ביטוח ישיר וטמבור הודיעו כי ימנעו מלפרסם בתכנית עד אשר יובהר להם ההליך המשפטי בו מצוי קשתי והפעילו לחץ רב על רשת 13.
לאחר מכן, דווח כי קשתי מתכוון להגיש את התביעה נגד 'האח הגדול', ולתבוע את הפקת התכנית ב-3 סעיפים בסכום של כ-2 מיליון שקלים. יותר מגובה הסכום בו היה זוכה, אם היה מנצח בתכנית.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו