חורפי ומפנק: מתכון לקראמבל תפוחים - סרוגים

חורפי ומפנק: מתכון לקראמבל תפוחים

גם החורף וגם האומיקרון בשיאו וזה הזמן המושלם להכין קינוח מפנק ולהשאר בבית החמים והבטוח | קבלו מתכון לקראמבל תפוחים טעים, חורפי ומנחם

קשת ברגסון, חדשות סרוגים
חורפי ומפנק: מתכון לקראמבל תפוחים
  (צילום: Teka studio)

מחפשים מאכל מנחם למזג האוויר החורפי שפקד אותנו? קבלו מתכון לקראמבל תפוחים טעים וקל להכנה.

מרכיבים:

לקראמבל:

4 תפוחים
50 גרם שיבולת שועל
70 גרם שקדים
60 גרם אגוזי לוז
50 גרם חמאה רכה
50 גרם סוכר חום

(צילום: Teka studio)

קרם יוגורט וקישוט:

125 גרם יוגורט יווני
150 גרם גבינת שמנת
אבקת קינמון
דבש

אופן ההכנה:

לקראמבל קוצצים את אגוזי הלוז והשקדים מערבבים ומניחים בצד. חוצים את התפוחים לחצי, מסירים את הגרעינים ומגרדים את פנים התפוח ליצירת שמונה קערות. את שאריות פנים התפוח קוצצים ומערבבים עם האגוזים. מוסיפים לתערובת את שיבולת השועל, הסוכר והחמאה החתוכה לקוביות ומערבבים בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה.

ממלאים את קערות התפוחים במעט קרמבל ואופים ב-180 מעלות צלזיוס במשך 30-40 דקות לפי הטעם.

בינתיים מכינים את קרם היוגורט על ידי ערבוב עם גבינת השמנת, שמעשיר את טעמו וממתן את החמיצות. מוציאים את התפוחים מהתנור, מצננים מעט ומגישים אותם מעוטרים בכף קרם יוגורט, קינמון מפוזר מעליו וזילוף.


המתכון באדיבות המותג TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו