בשעות אחר הצהריים (שבת), התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב אשר על גבר ואישה מחוסרי הכרה בבית בג'דידה מכר. חובשים ופראמדיקים של מד"א מדווחים על גבר ואישה בשנות ה-30 ללא סימני חיים וקובעים את מותם. נסיבות הארוע נבדקות.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
פראמדיק מד"א עמוס דדון סיפר: "כשנכנסו לבית ראינו את הגבר והאישה שוכבים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם."
מסתנן נפצע בקטטה
בשעה 02:03 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן, על מסתנן שנפצע ככל הנראה במהלך קטטה, ברחוב נווה שאנן בתל אביב. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח איכילוב, גבר כבן 30 במצב קשה, מעורפל הכרה עם פציעות חודרות. פצוע נוסף טופל במקום במצב קל.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
חובשים על אופנועי מד"א, יששכר וייס ונועם אסולין, סיפרו: "כשהגענו ראינו בכניסה לבניין מגורים גבר כבן 30 שוכב מעורפל הכרה, הוא סבל מפציעה חודרת. למקום הגיע מייד גם ניידת טיפול נמרץ שלנו, הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו בדחיפות לחדר הטראומה בבית החולים כשמצבו קשה. גבר נוסף ירד מהבניין עם פציעה, הענקנו לו טיפול רפואי ומצבו קל."
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים