מיני פנקייק מוצרלה
מרכיבים:
120 מ"ל חלב
60 גרם קמח
2 ביצים
1/2 כפית מלח
2-3 גבעולי רוזמרין טריים
אורגנו
1 כף חמאה
מוצרלה טרייה
1 עגבנייה
אופן ההכנה:
חממו תנור ל- º200. מזגו את רכיבי הפנקייק למעבד מזון: קמח, חלב, ביצים, רוזמרין קצוץ ומלח. ערבלו עד לקבלת בלילה חלקה והניחו בצד למשך 30 דקות.
בינתיים הכניסו לתנור תבנית. לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומשמנים בחמאה לפני ששופכים לתוכה את הבלילה. אופים עד שהפנקייק זהוב ותפוח.
מסננים מוצרלה, מייבשים במגבת נייר ומניחים אותה על פנקייק עם עגבנייה חתוכה. מוסיפים אורגנו, רוזמרין טרי ומגישים מיד.
המתכון באדיבות המותג: TEKA
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים