פינוק לסופ"ש: מיני פנקייק מוצרלה
סוף השבוע לו כולנו חיכינו כבר כאן, וזה התירוץ המושלם להתפנק. קבלו מתכון למיני פנקייק עם מוצרלה ועגבנייה טעים במיוחד שתוכלו להכין בקלי קלות

(צילום: Teka studio)
מיני פנקייק מוצרלה
מרכיבים:
120 מ"ל חלב
60 גרם קמח
2 ביצים
1/2 כפית מלח
2-3 גבעולי רוזמרין טריים
אורגנו
1 כף חמאה
מוצרלה טרייה
1 עגבנייה
אופן ההכנה:
חממו תנור ל- º200. מזגו את רכיבי הפנקייק למעבד מזון: קמח, חלב, ביצים, רוזמרין קצוץ ומלח. ערבלו עד לקבלת בלילה חלקה והניחו בצד למשך 30 דקות.
בינתיים הכניסו לתנור תבנית. לאחר 30 דקות מוציאים את התבנית מהתנור ומשמנים בחמאה לפני ששופכים לתוכה את הבלילה. אופים עד שהפנקייק זהוב ותפוח.
מסננים מוצרלה, מייבשים במגבת נייר ומניחים אותה על פנקייק עם עגבנייה חתוכה. מוסיפים אורגנו, רוזמרין טרי ומגישים מיד.
המתכון באדיבות המותג: TEKA
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו