חדשות

יו"ר קק"ל: "נמשיך לטעת בכל הנגב, אין עצירה"

לאחר הסערה סביב הנטיעות בנגב, יו"ר קק"ל אברהם דובדבני התייחס למשבר וסתר את הטענות שהנטיעות היו אמורות להיפסק היום ממילא: "אין עצירה בנטיעת עצים, לא משנה מי בשלטון"

יו"ר קק"ל: "נמשיך לטעת בכל הנגב, אין עצירה"
צילום: העימותים בנגב היום (צילום: פלאש 90)

יו"ר קק"ל אברהם דובדבני התייחס הערב (רביעי) לסערה סביב נטיעת העצים בנגב, זאת על רקע העימותים הקשים שנרשמו באזור בימים האחרונים. בראיון לכאן חדשות סתר את הטענות של הממשלה לפיהם הנטיעות היו אמורות ממילא להסתיים היום, ואמר כי הפעילות תימשך למען החזון הציוני.

"נמשיך לטעת בכל הנגב, זה חלק מהחזון הציוני. אין עצירה בנטיעת עצים, לא משנה מי בשלטון" הבהיר דובדבני. "צריך להבין, אלו אדמות מדינה. כל הפעילות שאנחנו עושים היא על פי הנחיית רשות מקרקעי ישראל, שהם מנחים אותנו. אנחנו קבלני ביצוע, ולא קובעים מדיניות בקטע הזה".

אמיר אטינגר, מתי ברנהרט

כשנשאל על המהומה סביב הנטיעות דובדבני אמר כי "אנחנו פועלים 15 שנה ברציפות בנטיעות בנגב, בדיוק באותה מתכונת שעושים עכשיו. ברוך ה' הנגב קיבל צורה ירוקה יותר במקומות משמעותיים, ואפשר לראות את זה. כאן היה בדיוק את אותו תהליך, בלי שום דבר חריג או שונה ממה שעשינו בעבר. אין לנו מושג מבחינה עניינית מה שונה היום מכל מה שאנחנו עושים כל הזמן".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
5
גל
12.01.22

גאה בו לא נכנע ללחצים פוליטיים .כי המצב על הפנים

4
אורן
12.01.22

דובדבני, החבר של ליברמן ובנט, משקר דובדבני הוא אחד מחבורת הרשע, חתרן זקן ועסקן עלוב. הוא הנציג הקלאסי של הכיפות הסרוגות - אין מצפון, אין ערכים, רק עסקנות ותככים

3
בנט תתפטר
12.01.22

מי היה מאמין שהמתנה הכי טובה לערביי ישראל והמייצגים הכי טובים שיהיו להם בכנסת, יהיו דווקא אנשי מפלגת ימינה שדואגים להעביר להם כספים ומליונים ש״ח לכל מטרותיהם הגלויות והסמויות, לעצירת נטיעות קק״ל, להפקרת הנגב, לחיבורי חשמל למבנים לא חוקיים, לפילוג המחנה הימני בעם היהודי. ערביי ישראל לא יכלו לבקש טוב יותר מזה. כפיים וכבוד גדול למפלגת ימינה.