חדשות

אחיו וחברו הטוב: ניגוד העניינים של בנט נחשף

מנדלבליט פרסם את ניגוד העניינים של בנט: צריך להימנע מעיסוק בכל מה שקשור בתי חברות בהן עובדים אחיו. בנוסף, בנט צריך להימנע מעיסוק בכל מה שקשור לחברה אשר בבעלות חברו הקרוב

(צילום: נעם רבקין פלאש 90)

היועץ המשפטי לממשלה פרסם היום (רביעי) את הסדר ניגוד העניינים של ראש הממשלה בנט. על פי ההסדר, בנט צריך להימנע מטיפול בכל מה שקשור לחברת טבע שנמצא בבעלות אחיו אשר בנט. חברת טבע היא חברת סטארט אפ שעוסקת באנרגיה מתחדשת ועיקר פעילותה היא באנגליה. כמו כן, אחיו דן בנט הוא מבקר פנים בחבר ת צים אשר עוסקת בתחום הספנות.

רגב עונה לבנט: "מעודד סירוב פקודה של קצינים"

בנוסף, היועמ"ש קבע כי בנט צריך להימנע בכל מה שקשור לחברת מילגם. חברה זו בבעלות של חברו שי וייל. החברה מתעסקת במתן שירותים לעיריות. בין לקוחותיה בעבר: רשות המים, רשות שדות התעופה, משרד האוצר ומשרד הבינוי והשיכון ועוד.

"ביחס למר דני בנט, עליך להימנע מלטפל בכל עניין הנוגע באופן ישיר לצים, וכן בכל עניין הנוגע למיטב ידיעתך לחברות שבשליטתה. ביחס למר אשר בנט, על פי הנמסר, לחברת Tevva אין קשר לפעילות הממשלה כיום, ואולם יצוין למען הסדר הטוב כי עליך להימנע מלטפל בכל עניין הנוגע באופן ישיר לחברה, לחברות שבשליטתה, וכן בכל עניין הנוגע למיטב ידיעתך לנושאי המשרה בחברה" כתב היועמ"ש בהסדר ניגוד העניינים.

בנת מתקפה נתניהו אנטיגן
בנת מתקפה נתניהו אנטיגן| צילום: בנט תוקף את נתניהו על הזלזול באמינות האנטיגן (צילום: לע"מ)

מנדלבליט התייחס גם לחברו של בנט, שי וייל וכתב: "ביחס למר וייל, עליך להימנע מלטפל בכל עניין הנוגע באופן ישיר למילגם, וכן בכל עניין הנוגע למיטב ידיעתך לחברות שבשליטתה, לבעלי השליטה בחברה או לחברות שבשליטת בעלי השליטה. כמו כן, עליך להימנע מלטפל בכל עניין הנוגע במישרין למר וייל, וכן לכל עניין אשר למיטב ידיעתך נוגע במישרין לעסקיו.4 .מעבר לכך לא נמסר בשאלון מידע שיש בו כדי לעורר חשש לניגוד עניינים"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

78 תגובות
52
מנשה
12.01.22

מה קרה? היתעוררתה מהתרדמת? חולירע,אתה בזמן של ביבי שמעו אותך גם מתוך שינה זבל נאלח,אתה תשלם בריבית דריבית על כל מעשיך,נאלח וחרה, היכנסתה את המדינה להוצאות עם מישפט שלא היה צריך לצאת לעולם וכל ה 350,000,000 שקלים שהוציאו בפרקליטות על כל התיקים שניפרמים מי ישלם עלהם? זבל מקוה ומיתפלל שאתה וכל הפרקליטות תשלמו בחייכם,ובחיי מישפחותכם לדראון עולם אמן ואמן,

הצטרפו אלינו