האחים אריה וגיל גת הם הפייבוריטים לנצח בגמר "הכוכב הבא" שיערך מחר (שלישי). למרות לבושם החריג בנוף הטלויזיוני, הכישרון המוזיקלי שלהם לא הוטל בספק לרגע. ברחבי העולם מדווחים בהתלהבות על תופעת "האחים המזמרים", ורשתות טלוויזיה בעולם הביאו את סיפורם הייחודי.
רגע לפני גמר הכוכב הבא, התייחסו האחים גת להיסטריה שהם מייצרים. "העולם מתעניין כי הוא רואה שני יהודים חרדים עם התלבושות וכל הסממנים החיצוניים ששרים – וגם מכירים את רזי המוזיקה של הרוק", סיפר גיל גת.
בראיון לחדשות 2 סיפרו האחים גת כי הם קיבלו אישור הלכתי מרבנים להשתתף בתכנית טלוויזיה בלב הפריים-טיים החילוני. למרות שהתוכנית משודרת בטלוויזיה – מכשיר 'מוקצה' בבתים חרדיים – הם מוכרים היטב במגזר החרדי, ושם מחמיאים להם ומעודדים אותם.
צפו בראיון עם האחים גת, רגע לפני גמר הכוכב הבא:
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
1 דיונים
השואל
גם אני קבלתי התר "מרבנים" לאכול חזיר ולחלל שבת ! ?
18:56 23.12.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יוחאי
של הרבנים הרב שלמה עופר והרב סימן טוב אלי. אני מאמין שכל מקרה נמדד לגופו של עניין. וכשהם באו עם השאלה הזו, הרבנים שם פנו לגדולי הדור להתייעצות. לאכול חזיר ולחלל שבת זהו לאווים דאורייתא. להופיע בטלויזיה זה לא תואם את "החצר" החרדית אבל חוזרים בתשובה , ובמיוחד ברסלבים לא מתנהגים כקומונות סגורות עם כניסה לחיי הפרט כמו החרדים.
11:28 30.08.2017שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דן
יורדין לבאר שחת - הם והר(ע)בנים שלהם - ואיני יודע מתי עולין.
10:16 23.12.2013שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר