חדשות המגזר

"ההתנהלות של ימינה מעוררת אנשים להתפקד"

במפלגת הציונות הדתית מדווחים כי ההתבטאות של בנט נגד אורית סטרוק והאמירה של יאיר גולן הגבירו את קצב ההתפקדות למפלגה. "ההתנהלות של בנט הפילה לאנשים את האסימון"

"ההתנהלות של ימינה מעוררת אנשים להתפקד"
צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

במפלגת הציונות הדתית מדווחים כי אירועי היממה האחרונה שהחלו שלשום עם ההצבעה של ימינה נגד ההתישבות הצעירה והאמירה של בנט לאורית סטרוק ״עופי לי מהעינים״ גררו גל מתפקדים למפלגה שגבר אחרי שסגן השר גולן כינה את המתיישבים תתי אדם.

האירועים גררו גל של מאות אנשים שהתפקדו דרך אתר ההתפקדות או פניות לחברי הכנסת ומשרדי המפלגה להתפקד טלפונית וידנית.

גורם בציונות הדתית מאשר את הפרטים ואומר כי ״לאורך החודש האחרון קצב ההתפקדות היה מצויין אבל ההתנהלות של ימינה ובנט אתמול ושל יאיר גולן גרמה כנראה לנפילת אסימון לציבור רחב שרוצה לפעול לשינוי״.

עוד הוסיף הגורם ״ברוח ימי הקורונה פתאום חווינו קצב הכפלה אדיר אקספוננציאלי של התפקדות. אנשים החליטו שהגיע הזמן להפסיק להתעצבן ולהתפקד״.

בנט מתפרץ במליאת הכנסת 05.01| צילום: בנט מתפרץ במליאת הכנסת (צילום: ערוץ כנסת)

כזכור, לפני כחודשיים יצא סמוטריץ' למפקד רחב במטרה לפתוח את שורות המפלגה ולהוביל מהלך של בחירות דמוקרטיות לרשימה לכנסת כבר בבחירות הבאות. במפלגה עדיין לא מסכימים לפרסם את המספרים של כמות המתפקדים עד כה.

אמש סייר סמוטריץ' בחיפה, טירה ובקריות ובמפלגה כבר מינו רכז צפון ורכז דרום ומתקדמים עם היערכות מוניציפלית בכל הארץ. את התכנית המוניצפאלית של הציונות הדתית מוביל מנכ"ל המפלגה, יהודה ולד בשותפות עם ח"כ אופיר סופר.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

21 תגובות
16
אחא
07.01.22

חחח. כתבתם: אקספוננציאלי. איבדתם אותי חבריה, המצביעים שלכם לא טפשים כמו של לפיד. אנא תנפיקו חוברת מסודרת.

הצטרפו אלינו