הסופ"ש כבר כאן ואפשר לנשום לרווחה. זה הזמן לתכנן את ארוחת השבת שלנו השבוע, ובמיוחד לצורך כך, קבלו מתכון למוסקה. מדובר במתכון קל אך מפנק במיוחד.
מצרכים:
2 חצילים גדולים
3 כפות שמן קנולה
1 בצל גדול
חצי קילו בשר טחון טרי
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
3 שיני שום כתושות
מלח פלפל כמון פפריקה (ניתן להוסיף: טימין/בזליקום/פטרוזיליה יבשה)
חצי כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:
פרוס את החציל לפרוסות. מורחים מעט שמן ואופים במשך רגע שעה בתנור.
קוצצים את השום והבצל ומטגנים. כשהבצל זהוב, מוסיפים את הבשר טחון ומפוררים אותו. לאחר מספר דקות מוסיפים עגבניות מרוסקות ותבלינים לפי הטעם.
לאחר מכן, בונים בתבנית מומנת היטב שכבות חצילים ומעליהן בשר וחוזר חלילה. למעלה נפזר את פירורי הלחם. נכניס את המוסקה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20 דקות או עד שפירורי הלחם הזהיבו.

מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים