ח"כ איתמר בן גביר העיד כי העלו לו את רמת האבטחה, אך טען כי לא ננקטו צעדים מספיקים בנושא מבחינתו.
"במשמר הכנסת הודיעו לי שהעלו את רמת האבטחה שלי, אבל אין צעדים אופרטיביים של ממש", אמר בן גביר בישיבת סיעת הציונות הדתית היום (שני). "הכתובת על הקיר ואני מידי שבוע סופג איומים רבים ומשום מה לא מאובטח. לא מחפש את זה אבל מוזר בעיני שחברי כנסת שיש עליהם חצי איום, זוכים לטיפול רציני ודואגים לביטחונם, אולם אני שמאויים כך כך הרבה לא זוכה לטיפול".
כזכור, בן גביר טען בימים האחרונים לאיומים כלפיו וכלפי משפחתו, וטען שהמשטרה וגורמים אחרים לא עושים דבר בנושא.
"בימים האחרונים עלתה ההסתה נגדי רמה", אמר אתמול, "כל השנה אני חווה איומים מצד גורמים ערבים ואנשי שמאל קיצונים שמאיימים עלי ועל הילדים שלי. המשפחה שלי. כל חבר כנסת אחר שהיה עובר את זה המשטרה הייתה פעולת ולוקחת אחריות".
כמו כן, הגיב בן גביר לדבריו של השר לביטחון פנים, עומר בר לב, שטען כי הוא מאובטח החל מהבוקר, לטענתו בשל איומים של יהודים.
בן גביר אמר כי עומר בר לב "לא מאויים על חייו ודווקא כלפיו מצמידים אבטחה".
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
נורי
העבריין הזה בכוח דורש אבטחה. מי אתה בכלל?
20:56 27.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מי קובע את רמת האבטחה ....
בן גביר זה שם של חזיר ? או נחש ? הוא הרי יודע שרמת אבטחה נקבעת לפי שיקולי שבכ ... ולא לפי קצין הביטחון של הכנסת...
19:42 27.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודה
בן גביר כמו יאיר נתניהו גם מטריל וגם רוצה אבטחה
19:23 27.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר