חדשות המגזר

ראש בראש: מתקפה חריפה בין רוטמן לשקד

רוטמן במתקפה חריפה נגד שקד: "תנו לי את מרב מיכאלי כשרת הפנים ואני אצליח לקדם יותר דברים". שקד בתגובה: "רוטמן הכניס את עצמו למעגל שקרים שהוא לא מצליח לצאת ממנו"

ראש בראש: מתקפה חריפה בין רוטמן לשקד
צילום: צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

מתקפה חריפה התפתחה בין ח"כ שמחה רוטמן לבין שרת הפנים איילת שקד. רוטמן אמר בראיון לעלון השבת מצב הרוח כי "אני אומר ברצינות, תנו לי את מרב מיכאלי כשרת הפנים ואני אצליח לקדם יותר דברים. העובדות מוכיחות שאיילת שקד לא מצליחה"

"כמו שרון בזמנו, בנט ושקד עברו צד"

עוד הוסיף רוטמן: "אם היו מספרים לי לפני כמה שנים ששרת הפנים תהיה איילת שקד, שראש הממשלה יהיה נפתלי בנט, ויו"ר ועדת הכנסת יהיה ניר אורבך ובמצב הזה תקציב הגרעינים התורניים יהיה נמוך יותר משל הקהילה הקהילה הלהט"בית – הייתי אומר שזה מדע בדיוני".

שמחה רוטמן
שמחה רוטמן| צילום: שמחה רוטמן באולפן סרוגים בכנסת. ארכיון

שקד לא נשארה חייבת ותקפה חזרה: "שמחה רוטמן הכניס את עצמו למעגל שקרים שהוא לא מצליח לצאת ממנו. במקום העיסוק בספינים שיקריים מלאי פייק והכפשות מוטב שיכיר את העובדות. שמחה רוטמן חתום על הפלתו של חוק האזרחות ובפגיעה ממשית בביטחונה של מדינת ישראל"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

93 תגובות
69
אחד העם
25.12.21

לרוטמן יותר חשוב ביבי מהימין ומהמדינה

הצטרפו אלינו