עלילות דני בתפוח הגדול: דני אבדיה שלנו ממשיך לעשות קסמים, והלילה (חמישי) הוא הרשים את האוהדים במיוחד.
המשחק אתמול
וושינגטון וויזארס ניצחה את הניו יורק ניקס במשחק סופר צמוד 124-117, מה שהוסיף לאווירה התוססת ביציעים. כ-500 ישראלים באו לעודד את הסופרסטאר הישראלי, כך שבתור מי שהיה שם אני יכול להעיד שההרגשה היתה כאילו המשחק מתקיים בהיכל מנורה בתל אביב.
דני הרגיש בבית ונתן לאוהדים ישראלים הצגה שהם לא ישכחו הרבה זמן. הוא כבש את המדיסון עם משחק מעולה של 14 נקודות: 2 אסיסטים ו-5 ריבאונדים, והכל רק תוך 29 דקות.

מעבר לנקודות אבדיה הוכיח שהוא יודע מה הוא עושה, עם הגנה מושלמת ברבע השלישי עם שני סטופים על רנדל ועל קמבה ווקר.
לכבוש את ה-NBA
הכדורסלן הישראלי עומד על ארבעה משחקים ברצף בהם הוא קולע מספר דו ספרתי. לפי דעתי היחס של המאמן, שבחר לתת לדני לשחק בדקות הסיום ולשמור על רנדל, מראה על השיפור של רמת המשחק ורמת ההגנה שלו.

לסיכום – בקצב ההתקדמות של דני בחודש האחרון, אני משער שבקרוב נראה אותו בקרוב מבסס את מעמדו בליגה הטובה בעולם. !Let's go Deni
תגובות