הרשות הפלסטינית מגנה את הצהרותיו של יו"ר רע"ם, מנסור עבאס, כשאמר כי "ישראל היא מדינה יהודית וכך תישאר". הוועד הפועל של ארגון השחרור אמר: "הצהרותיו של חבר הכנסת הישראלי, מנצור עבאס, תואמות את המדיניות הקיצונית של הכיבוש נגד העם הפלסטיני".

עוד הוסיפו: "מצטערים שעבאס החליט להכיר במיזם הציוני ולא לעזור לבני עמו ולזכויות שלהם. הדברים האלו עלולים לפגוע בקיומה של הזהות הפלסטינית ומעמדו של מסגד אלאקצא – מנסור מייצג רק את עצמו".

"תואם לנרטיב הציוני השקרי"
גם בארגון פת"ח גינו את הודעתו של עבאס ואמרו כי בכך הוא מאשר הלכה למעשה את חוק הלאום: "הצהרותיו של מנצור עבאס על קבלת חוק 'המדינה היהודית' תואמות את הנרטיב הציוני השקרי. גורלו וגורל דומיו הם מאלה שנכשלו בפח האשפה של ההיסטוריה".

ראש הממשלה הפלסטיני, מחמוד עבאס, מזהיר מההשלכות המסוכנות לטענתו שיגרמו מהוראות הירי החדשות שעליהן הכריזו ראשי המערכת הצבאית הישראלית, "המעודדות את חיילי הכיבוש לירות באזרחים בכוונה להרוג". הוא קורא לארגוני זכויות אדם בינלאומיים לעצור את המדיניות של "הוצאות להורג בשטח שבוצעו על ידי כוחות הכיבוש נגד עמנו, ללא שמץ של התחשבות בחוקים הבינלאומיים".
עבאס מסר את תנחומיו להורי המחבל שניסה לבצע את פיגוע הדריסה בצפון השומרון.





תגובות
זה מה שכתוב בקוראן או שהמוסלמים שקרנים או שמוחמד הנביא שלהם לא אמיתי..יש לכם 22 מדינות ערביות סביבנו לכו תחפשו מדינה נבחרת ותחיו את החיים שלכם שם ותפסיקו לנפח את השכל הרי בסוף בשורה האחרונה אלוקים הבטיח לעם ישראל את ארץ ישראל ואם הוא הבטיח תהיו בטוחים שהוא מתכוון לקיים את הבטחתו ומי שחושב או יחשוב אחרת סתם מבזבז אנרגיות על כלום ורק יצא בנזקים והפסדים וממוסלמי שיש לו שכל ילך ויבנה לו עתיד במקום אחר ויוכל לנהל קשר מסחרי ועסקי עם עם ישראל כמו מוסלמים שעשו ועושים את זה היום!
נכון מאד!
אין למוסלמים מטרה אחרת ! אדם ללא מטרה הוא כמו עלה נידף,לכן שמו להם למטרה לכבוש את מדינת ישראל, השייכת לעם ישראל! שימשיכו לשד'רר על הארי !
ומה חשבתם הוא יענה להם. צריך להיות נחמד עם היהודים הם אוהבים זאת. אבל דחילק בינינו הסתכלו לי בעיניים ריד מיי ליפס . הכל מחושב. אני אוהב אותם בפנים אבל בגב.... הוי הם לא יודעים מה מחכה להם... ואני אומרת וקוראת לכל השיות התמימות ולכל אלה שתמורת כסף יקנו את הערבים. נו די. לטיפשות הזאת. כבדהו וחשדהו.