מבזקים
סרוגים

עמוס תמם נדבק בקורונה | מה יעשו בתיאטרון הקאמרי?

גם תיאטרון הקאמרי נכנס לבלאגן הקורונה, כשהשחקן עמוס תמם אומת כחיובי לוירוס. תמם מככב בתפקיד הראשי בהצגה "גאון בכלוב", אז מה יעשו בהצגות הקרובות?

י"ח טבת התשפ"ב
עמוס תמם נדבק בקורונה | מה יעשו בתיאטרון הקאמרי?
עמוס תמם נדבק בקורונה | מה יעשו בתיאטרון הקאמרי? צילום: (צילום: גבריאל בהרליה)

הקורונה ממשיכה להכות גלים בביצת הבידור המקומית, ואחרי אייל קיציס, מור ממן, אסף זמיר, הילה קורח ויונה ליבזון, גם השחקן עמוס תמם אובחן כחיוני לקורונה, מה שעושה בעיות לתיאטרון הקאמרי.

עמוס תמם ועירית קפלן בהצגה "גאון בכלוב" (צילום: כפיר בלוטין)

קורונה במקום חגיגות

בסוף השבוע הקרוב תמם היה אמור לציין בתיאטרון הקאמרי את הגעתו ל-100 הצגות של השלאגר "גאון בכלוב" בו הוא מככב בתפקיד הראשי יחד עם עירית קפלן. לאור הנסיבות, החגיגות יאלצו להידחות.

מי שיחליף את עמוס בהצגות בזמן הקרוב הוא השחקן ישי גולן, שמככב בימים אלו על במת הקאמרי בהצגה נוספת – "לילה לבן". גולן נמצא כבר בעיצומן של החזרות על מנת שיוכל לעלות על הבמה ולמלא את התפקיד כבר מחר בערב.

ישי גולן במקום עמוס תמם (צילום: ללא קרדיט)

נאחל מכאן רפואה שלמה לעמוס תמם!

גאון בכלוב הקאמרי ישי גולן עמוס תמם קורונה