כשבועיים לפני ההילולא של הבבא סאלי בנתיבות, בה צפויים להשתתף כ-150,000 איש, במשטרה שוקלים לבטל אותה מכיוון ששום גורם רשמי לא לקח אחריות על האירוע.
על פי הדיווח באתר ynet, לנוכח אסון מירון בו נהרגו 45 בני אדם, במשטרה חוששים מאסון דומה בציון קבר הבבא סאלי בנתיבות, והמשנה ליועמ"ש גיל לימון, דורש כי הממשלה תמנה גורם אחראי מטעמה.
עוד עולה מהדיווח, כי בדיון משפטי שנערך בהשתתפות כל גורמי האכיפה התברר שראש עיריית נתיבות, יחיאל זוהר, הבהיר כי ללא מימון מתאים העירייה לא תוכל לקחת חסות על האירוע, על כן מפקד מחוז דרום של המשטרה, ניצב פרץ עמר, מאיים לבטל את ההילולה.
במכתב ששלח השבוע, הבהיר עמר כי אם אף גורם לא ייקח על עצמו את האחריות הוא יפעיל את סמכויותיו על מנת למנוע את קיום האירוע, כדי למנוע סכנה לשלום הציבור.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים