חדשות המגזר

סמוטריץ' לח"כים: בואו איתי לפרוץ את המצור על חומש

בעקבות הכניעה לטרור וחסימת הציר לחומש, יו"ר הציונות הדתית, בצלאל סמוטריץ', פונה לחברי הכנסת בקריאה: "שוברים את המצור על הישיבה, עולים לחומש"

סמוטריץ' לח"כים: בואו איתי לפרוץ את המצור על חומש
צילום: יונתן זינדל\פלאש90

מאז אמש, יומיים לאחר הפיגוע הנורא, הדרג המדיני החליט לשית מצור על היישוב חומש ולחנוק את קיום הישיבה עד שתחדל להתקיים. רק הבוקר (ראשון) פונו שני מבנים שנבנו במקום.

יו"ר הציונות הדתית סמוטריץ' פנה היום לכלל חברי הכנסת בבקשה שיצטרפו אליו הערב בשעה 21:00 לפתוח את המצור על הישיבה בחומש ולוודא שתלמידי הישיבה ימשיכו לקבל אוכל, מצרכים וביגוד חם כרגיל ועל מנת לחזק את תלמידי הישיבה בחומש. זאת לאחר שהאשים את הממשלה כי בכוונתה להרוס את הישיבה בחומש, לאחר שהלילה חסמו בצה"ל את הגישה ליישוב ואמר כי: "את בתי המחבלים הם לא הורסים אבל את הישיבה כן".

הקריאה המלאה של סמוטריץ' (הקריאה המלאה של סמוטריץ')

"ממשלת ישראל מנוהלת בידי 'שלום עכשיו'"

"תגובה רופסת כזאת לא ראינו מאז ימי אוסלו. חסימת הציר לחומש לעליית יהודים והמצור שנועד לחנוק את הישיבה בתגובה לפיגוע זו בושה וחרפה ומהווה פרס לטרור. נעלה ליישוב כדי להיות עם התלמידים ואני קורא לחברי הכנסת מכל סיעות הבית שהציונות וההרתעה הישראלית חשובים להם להצטרף אלינו לפתיחת המצור על חומש", אמר בחריפות.

בנט על תפיסת המחבלים בחומש
בנט על תפיסת המחבלים בחומש| צילום: בנט על תפיסת המחבלים שרצחו את יהודה דימנטמן הי"ד (עומר מירון,לע"מ)

"למקרים כאלו בדיוק נועדה חסינות חברי הכנסת. הערב בשעה 21:00 ניפגש בשער של היישוב שבי שומרון. במקום יהיה אוטובוס ממוגן עבור חברי הכנסת".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

14
11
דוד
19.12.21

יישר כוח סמוטריץ'! בשם השם נעשה ונצליח! אל תירתע מהמלעיזים

10
מיכאל
19.12.21

סרוגים נבלות. תמשיכו למחוק תגובות שלא מתאימים לאג'נדה שלכם. אתם (סרוגים) הבוגדים הכי גדולים. יותר מימינה

1
הצבעתי ימינה
19.12.21

אתה וסמוטריץ בוגדים בעם ובמדינה בטוחים שמותר לכם בשם האדיאולוגיה להחריב את המדינה סמוטריץ - שמעתי שאתה עוזב את הכנסת לשנתיים כדי להשלים שירות צבאי

9
מוטי
19.12.21

אלוף העולם בדיבורים! אפס מוחלט במעשים! היה שר וחבר קבינט ולא עשה כלום למען ההתיישבות 10 חודשים ישב במשרד ולא עשה כלום עכשיו הוא גיבור גדול במילים ודיבורים