כשמזג האוויר בחוץ סוער, זה הזמן המושלם להתחמם בבית. במיוחד לסופה הקרובה, קבלו מתכון למרק דלעת עם ג'ינג'ר וחתיכות לחם.
מצרכים:
למרק:
- שמן זית
- 1 דלעת
- 1 בצל
- 1 ג'ינג'ר קטן
- 500 גרם אגוז מוסקט
- 150 מ"ל שמנת מתוקה
- 800 מ"ל בסיס מרק ירקות
- 100 מ"ל מיץ תפוזים
- 100 מ"ל משקה ג'ינג'ר אייל
לקוביות הלחם:
- קוביות לחם
- שמן זית
- פלפל
- שמן דלעת

אופן ההכנה:
- נקלף את הדלעת, הבצל והגינג'ר ונחתוך לחתיכות קטנות
- נטגן בשמן זית קלות, נוסיף את מיץ התפוזים ואת משקה הג'ינג'ר אייל ונערבב
- נצמצם את המרק וניצוק את בסיס מרק הירקות לתערובת
- נבשל את המרק עד שהדלעת רכה, נוסיף את השמנת המתוקה ונבשל חמש דקות נוספות
- נוריד מהאש, נתבל במלח ופלפל ונרסק את המרק בעזרת מיקסר מוט
- את קוביות הלחם נמרח בשמן זית ושמן דלעת, נתבל במלח ופלפל ונכניס לתנור עד שישחימו
- נגיש את המרק בתוספת קוביות הלחם ובתיאבון
המתכון באדיבות המותג beko
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים