כוחות משטרה פועלים בשעות אלו מול מאות מפגינים במחאה המתקיימת בסמוך לגשר המיתרים בכניסה לעיר ירושלים, על רקע עליית גל הטרור הפלסטיני המרים את ראשו, בקריאה לממשלה להחמיר בענישה כנגד מחבלים ולהגביר את תחושת הביטחון לאזרחי ישראל.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
לאחר שחלק מהמוחים ניסו לחסום את הכביש ולא נשמעו להנחיות השוטרים במקום תוך הפרת הסדר הציבורי, החלו כוחות המשטרה בהדיפתם תוך שימוש באמצעים לפיזור הפרות סדר.
בשעה זו: 7 מפגינים עצורים
עד כה נעצרו 7 מפגינים בגין הפרת הסדר, כשברשותו של אחד מהם נמצא כלי תקיפה. כוחות המשטרה ממשיכים לפעול במקום במטרה למנוע את חסימות הציר והפרת הסדר הציבורי.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
למוקד המשפטי של ארגון חוננו דווח עד כה על 5 עצורים בהפגנה בגשר המיתרים במחאה על הפיגוע והמצב הביטחוני. ע"פ הדיווח, אחת המפגינות – קטינה, נעצרה באלימות קשה. השוטרים עושים במקום שימוש במכת"זית בכדי לפזר את המפגינים, כאשר אחת המפגינות נפגעה בפנים מזרם המים ופונתה ע"י צוות של מד"א לקבלת טיפול רפואי.
עו"ד דניאל שימשילשוילי מסייע לעצורים בתחנת המשטרה מטעם ארגון חוננו.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
חבצלת
תמשיכו להפגין!! כל הכבוד
23:46 18.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר