חדשות המגזר

שעות אחרי הפיגוע: הוקם מאחז לזכרו של יהודה דימנטמן

שעות אחרי שנרצח בפיגוע ירי, חבריו של יהודה דימנטמן הי"ד, הקימו מול קריית ארבע מאחז לזכרו - "גבעת יהודה". "החליטו לנתב את הכאב העצום על הירצחו - לבניה והיאחזות בקרקע"

שעות אחרי הפיגוע: הוקם מאחז לזכרו של יהודה דימנטמן

הלילה, שעות אחרי הירצחו של יהודה דימנטמן בפיגוע ירי ביישוב חומש, חבריו הקימו סמוך לקריית ארבע מאחז חדש על שמו – 'גבעת יהודה'. דימנטמן ז"ל היה פעיל בתנועת 'נחלה' ובנושא ההתיישבות.

אריה יואלי

בדרכה להלוויתו של יהודה שתיערך הבוקר, עברה חברת הכנסת אורית סטרוק, במאחז החדש ואמרה: "חבריו של יהודה, שהיה חבר פעיל בתנועת נחלה, החליטו לנתב את הכאב העצום על הירצחו – לבניה והיאחזות בקרקע, והקימו את המקום לזכרו, על אדמות מדינה".

יהודה דימנטמן
יהודה דימנטמן| צילום: אורית סטרוק ב'גבעת יהודה'

אמש, כשעה אחרי פיגוע הירי, צוותי החרום של מוא"ז שומרון, יחד עם ראש המועצה הגיעו לביתו של הנרצח, יהודה דימנטמן, אברך מישיבת חומש המתגורר בשבי שומרון, והודיעו לאשתו את הבשורה המרה. הנרצח כבן 25, הותיר אישה צעירה וילד.

בישוב 'שבי שומרון' מסרו לתושבים את הבשורה: "בצער רב אנו מודיעים כי באירוע הירי שארע הערב בכניסה לישוב חומש, נרצח על קידוש ה' תושב היישוב, אברך ישיבת חומש, חברינו יהודה דימנטמן הי"ד בעלה של אתיה ואביו של דוד שיח'."

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

4
4
אריאל
17.12.21

מצדיע לכם!! מצדיע לכם - גיבורים!

3
עמדין
17.12.21

חברה האנשים שבחרתם בהם ,בנט ,כלפון,אורבך, וכהנא ,יפרקו את המאחז ,על ידי מלאכי החבלה שלהם,אתם צריכים לעשות חשבון נפש,אם שס הייתה מקימה ממשלה רעה כזאת לא הייתם משאירים אבן על אבן,האם חבישת כיפה סרוגה נותנת חסינות להכל?

2
משה
17.12.21

מה לעשות המטרה נדל"ן זול.אף פעם בתל אביב או נהריה או ירושלים.איש לא לקח את החוק לידיים ובנה לו בית או וילה. שיהיה זכרו ברוך.

1
שמואל ג
18.12.21

כל הכבוד לכם, על כל פיגוע להקים מאחז , ליישב את הארץ .