"זו ההוכחה שבנט לא מתכוון לקיים את הרוטציה"
השר אלי אבידר מטיל מיני פצצה, ואומר כי בנט אינו מתכוון לקיים את הסכם הרוטציה ולאפשר ליאיר לפיד להיות ראש ממשלה בסוף 2022. ויש לו גם הוכחה לכך

השר אלי אבידר ממשיך לערער את הקואליציה כשהפעם הוא מטיל ספק בנאמנות של נפתלי בנט ואיילת שקד ליאיר לפיד, ואומר שהם מתכננים לא לקיים את הסכם הרוטציה בין הצדדים.
בשיחה סגורה, שתוכנה פורסם בחדשות 13, אמר אבידר: "אני חרד לממשלת השינוי. יש עתיד ישנים בעמידה. מדיניות בנט לייצר "הישגים" מידיים תוך זריעת היסטריה ורמיסת החירות, ביטול מתווה הכותל, ומיסמוס ועדת חקירה לצוללות, מוכיחה שבנט וימינה אינם מתכוונים לקיים את הרוטציה".
אבידר אמר כי הוא משוכנע כי בנט ושקד חותרים להפרת ההסכם: "החוק היחיד שיבטיח את הרוטציה הוא חוק "נאשם בפלילים אינו יכול להרכיב או לכהן בשום תפקיד בממשלה". ההתנגדות שלהם לחוק הזה מוכיחה שהם לא יקיימו את הרוטציה".
עוד הוסיף אבידר כי "הציבור הדמוקרטי הולך חודשים עם כאב בטן ובצדק. כשאנשי ימינה נשאלים בראיונות האם הרוטציה תקויים הם מגמגמים. נעשה את הכל כדי לא לאפשר להם להפיל את ממשלת השינוי".
דבריו של אבידר בשיחה הסגורה, הם המשך ישיר לחוסר שביעות הרצון שלו מהתנהלותו של ראש הממשלה נפתלי בנט.
לאחר שמשרד הבריאות דרש החמרה בהגבלות נגד הלא מחוסנים, אמר אבידר: "הפעלת תו ירוק בקניונים – זהו צעד נמהר, ללא הגיון אפידימיולוגי וללא קשר למציאות. זוהי מכה לבעלי העסקים ומכה לאזרחים. הציבור הדמוקרטי מאבד את האמון שעוד נותר לו ואשמים הם אלה שנותנים לטירוף הזה יד".
כזכור, אבידר מוביל קו לעומתי מול ראש הממשלה בנט ושר הבריאות הורוביץ ומרבה לבקר את מדיניות הממשלה בתחום ההתמודדות עם הקורונה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו