מבזקים
סרוגים

אבי מעוז: שאשא ביטון מכחישת קורונה, שתתפטר

ח"כ אבי מעוז בתגובה להתפטרותו של מתכלל הקורונה במשרד החינוך: "שאשא ביטון מכחישת קורונה ומסכנת את חיי הציבור, אולי הגיע הזמן שגם תתפטר מתפקידה"

אבי מעוז: שאשא ביטון מכחישת קורונה, שתתפטר

ח״כ מעוז הגיב היום (שלישי) להתפטרותו של מתכלל הקורונה במשרד החינוך: שאשא ביטון מכחישת קורונה ומסכנת את חיי הציבור.

לאחר פיטורי המנכ"ל: מכה נוספת לשאשא ביטון
לאחר פיטורי המנכצילום: לאחר פיטורי המנכ

מוקדם יותר פורסם כי בהמשך לחילוקי הדעות המקצועיים בין שרת החינוך למנכ"ל משרדה והתפטרותו, הודיע גם מתכלל הקורונה של משרד החינוך על התפטרותו.

"בעלי המקצוע עוזבים והממשלה ממשיכה להכיל את המתים. לצד התפטרותם של המנכ"ל והפרוייקטור, בשבועיים האחרונים נפטרו 27 חולי קורונה. את "ממשלת השינוי" לא מעניינת בריאות העם, אלא רק את מה מועיל להם מבחינה תקשורתית", תקף מעוז בריאיון לרדיו קול ברמה.

"אין מנכ"ל שפוי שיכול לעבוד איתה"

מעוז הוסיף כי "שרת החינוך מכחישת קורונה ואין מנכ”ל שפוי שיכול לעבוד איתה אלא אם הוא מכחיש קורונה בעצמו. השרה מביאה נתונים שאינם מדויקים והיא משחקת בחיי הציבור. התפטרותם של המנכ"ל ומתכלל הקורונה של המשרד, מבטאת את חוסר הדאגה של השרים כלפי הציבור. אולי הגיע הזמן שגם השרה תתפטר מתפקידה"

על פי הדיווח ב-n12,  ברקע הפיטורים, אמר מנכ"ל משרד החינוך היוצא, יגאל סלוביק בשיחות עם מקורביו: "נאלצתי לגשר בין החלטות הממשלה לבין הרצונות שלה. אין לי דרך להסביר למיליוני הורים בישראל למה משרד החינוך לא דואג להבטחת בריאות הילדים שלהם. אין אמת אחרת".

אבי מעוז יפעת שאשא ביטון משרד החינוך