מבזקים
סרוגים
חשש מהידבקות

ליד ראש הממשלה: חולה קורונה בטיסתו של בנט

מהמטוס ישר לכנסת: אמש נחת רה"מ בנט לאחר ביקורו הראשון באיחוד האמירויות ומיהר להצבעות בכנסת. הבוקר נודע כי אדם שנכח עימו בטיסה - התגלה כחולה קורונה

ליד ראש הממשלה: חולה קורונה בטיסתו של בנט

לאחר ששב אמש (שני) מביקורו באיחוד האמירויות, התגלה הבוקר כי אדם שנכח אתמול בטיסתו של בנט בחזרה לישראל – חולה מאומת לנגיף הקורונה. עם קבלת המידע, פנתה לשכת ראש הממשלה למשרד הבריאות לקבלת הנחיות מפורטות.

לפני ההמראה חזרה ארצה, בנט סיפר על פגישתו עם יורש העצר מוחמד בן זאיד, שנמשכה מעל 4 שעות.

לצד הפגישה עם בן זאיד, בנט נפגש גם עם שרים נוספים בממשל האמירתי: שר התעשייה וההיי-טק של איחוד האמירויות ושרת התרבות של איחוד האמירויות.

בנט ובן זאיד (צילום: חיים צח/ לע"מ)

יש לציין כי בכל מקרה ובהתאם לנהלי משרד הבריאות ועפ"י התכנון, כלל אנשי פמליית רה"מ, לרבות ראש הממשלה, שוהים כעת בבידוד של שלושה ימים ויבצעו מחר בדיקת PCR נוספת, כך שאין שינוי ממשי בנהלים. מטעם רה"מ נמסר כי ראש הממשלה וכלל באי הטיסה ינהגו בהתאם להנחיות ולכללים.

לילה לבן בכנסת

צפו: נתניהו רץ להצביע, גנץ ובנט ביציע המבודדים
צפו: נתניהו רץ להצביע, גנץ ובנט ביציע המבודדיםצילום: צפו: נתניהו רץ להצביע, גנץ ובנט ביציע המבודדים

אמש, הקואליציה הסירה הצעת חוק מסדר היום לאחר שהסתמן כי אין רוב לקואליציה – בין היתר בשל היעדרותו של בנט. עם הנתיחה בארץ, בנט עצמו הגיע ישירות למשכן הכנסת ונכנס ליציע המבודדים בכדי לעזור לקואליציה להגיע לרוב המיוחל, בשל ההחלטה של האופוזיציה שלא לאפשר קיזוזים ולא להגיע להסכמות, בכללם עם חברת הכנסת שירלי פינטו הנמצאת בחופשת לידה. ההצבעות תמו סביב השעה 05:00.

איחוד האמירויות בידוד חולה קורונה טיסה נפתלי בנט