לקראת יום הקדיש הכללי – עשרה בטבת – שחל היום, משפחת גולדין וחברים נוספים קוראים לעם ישראל לומר קדיש לזכרם של הדר גולדין ואורון שאול הי"ד.
במשפחת גולדין ציינו כי מי שלא נוהג לומר קדיש, יוכל לומר תפילה שחוברה במיוחד כדי לציין את זכרם. י' בטבת הוא יום הקדיש הכללי בו נהוג לומר קדי ולהזכיר את מי שמקום או תאריך קבורתם לא נודע.
אורון שאול והדר גולדין הי"ד מוגדרים כחללי צה"ל שמקומם ויומם לא נודע, ועל כן במשפחה מבקשים לומר את התפילה הבאה:
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
"אב הרחמים שוכן מרומים, ברחמיו העצומים הוא יפקוד ברחמים את החיילים הקדושים והטהורים הדר בן שמחה וחדווה לאה; אורון בן הרצל וזהבה; שמסרו נפשם על קדושת השם.
מנשרים קלו מאריות גברו, לעשות רצון צורם וחפץ קונם בעוז וענווה. יִזְכְּרֵם אלוהינו לטובה עם שאר צדיקי ישראל, יביאם לקבל ישראל ככתוב: "ואל עמו תביאנו" – וינוחו בשלום על משכבותם ונאמר אמן".
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אור
תתקנו- לקבר לא לקבל
09:53 14.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אור
תתקנו- לקבר לא לקבל
09:53 14.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר