כשבוע לאחר פיגוע הירי הקטלני בעיר העתיקה, הגיע לשער השלשלת דיוויד דריימן, סולן להקת המטאל "דיסטרבד", "להקה שעושה המנונים גדולים בכל עולם המטאל", מגדיר אותה אחד המעריצים בכתבה, הסולן דיוויד דריימן הוא גם במקרה יהודי-אמריקאי וציוני נלהב.
הוא ראה את הסיקור החדשותי הבינלאומי של הפיגוע, התעצבן – והחליט לבקר שוב בישראל כדי לשחזר את דרכו האחרונה של אליהו (אלי) דוד קיי ז"ל, שנרצח בפיגוע, ולהדליק נר לזכרו. סולימאן מסוודה ונועה אקסינר התלוו אליו. מתוך הכול פוליטי בכאן 11.
צפו בכתבה:
דריימן נולד בברוקלין אך הוא תמיד נוהג לומר כי סבא רבא שלי היה החזן בבית הכנסת בירושלים, אבא שלו וסבא שלו שירתו בחטיבת הצנחנים, כשהגיע להפוע בישראל בשנת 2019 ונשאל לגבי הלחץ שהפעילו עליו הבי די אס הוא כינה אותם "נאצים בחליפות". הוא ביצע את המנון המדינה "התקוה", כשהוא לובש גופיה עם סמל צה"ל וברקע דגלי ישראל. "אני לא דתי, אני יהודי רע", הגדי את עצמו.
צפו ברעיון ובקטעים מהראיון של ההופעה שלו בישראל
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
הרב פיינשמעקער
אולי חשבתם פעם לעבור על התרגום של גוגל לפני שאתם לוחצים על "שלח", אבל הפעם שכחתם לגמרי.
13:32 05.12.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר