שחר עדוי מתמודד בעונה הנוכחית של אקס פקטור לאירוויזיון, ועכשיו אנחנו מקבלים הצצה גם לפרוייקט המיוחד של התוכנית לכבוד האלבום החדש של אדל, בו עדוי לוקח חלק.

אירוויזיון לדתיים

שחר עדוי חזר בתשובה כשהיה נער, ובכל זאת מעניין אותו מאוד לייצג את ישראל באירוויזיון. הוא נחוש עד כדי כך, שכבר פגשנו אותו כשהשתתף בעונה השישית של הכוכב הבא לאירוויזון, ועכשיו הוא חזר לנסות להגיע לבמה הגדולה בעולם באמצעות התוכנית אקס פקטור לאירוויזיון.

שחר הוא אחד הפיינליסטים המובילים, כשלאורך הדרך חשוב לו לעשות קידוש השם ככל יכולתו, לשמור על ההלכה בדרך שלו, ולא לפחד להחצין את המראה הדתי שלו.

הזמר המוכשר לא מגדיר את עצמו חרדי, הוא שומר תורה ומצוות, מלמד ילדים לקרוא בתורה לקראת בר המצווה שלהם, ומצליח לשלב בתוך כל זה את המוזיקה שהוא יוצר בעצמו.

שחר עדוי נבחר להשתתף בפרוייקט מיוחד של אקס פקטור לאירוויזיון, בו מספר מתמודדים מוציאים גרסה מיוחדת משלהם ללהיטים קלאסיים של הזמרת הבריטית אדל, לכבוד יציאת האלבום החדש שלה.

לצד עדוי, משתתפים בפרוייקט גם ענבל ביבי, מאיה סימן טוב, אלי חולי, לירון לב ועדי כהן.

את השירים שיצאו נוכל לשמוע בתחנות הרדיו השונות, והם עתידים להתפוצץ גם ברשתות החברתיות.

צפו בשחר עדוי משתתף בפרוייקט אדל המיוחד

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

(צילום: אור סיט)