עוגת קינמון תפוחים בקלי קלות, מושלם לצד הקפה בעונה החורפית. 

מרכיבים:

2 ביצים
3/4 כוס וניל יוגורט יווני
1 כוס קמח שיבולת שועל
2 כפות סוכר קוקוס
2 כפות חלבון וניל 1
1/2 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 1/2 כפית אבקת אפייה

תוספות:

1 תפוח אדום
סוכר קוקוס
קינמון

אופן ההכנה:

מערבבים את מרכיבי הפנקייק בקערה, הניחו להם למשך 5 דקות ולאחר מכן, הוסיפו לתבנית נייר אפייה משומן. מעל לתערובת הוסיפו תפוח פרוס ופזרו סוכר קוקוס וקינמון אופים ב-180 מעלות למשך 25 דקות מניחים להתקרר 10 דקות

לאחר מכן פורסים ומגישים

בתאבון!