מתכון לסופגניות מ-2 רכיבים

חנוכה מתקרב ואיתו הביקוש לסופגניות, אז רגע לפני שאתם מתעצלים והולכים למאפייה הקרובה – סידרנו לכם מתכון קל ומהיר לסופגניות מ-2 רכיבים בלבד שלא ישאיר מקום לתירוצים.

מצרכים:

1 כוס קמח תופח
1 גביע יוגורט או אשל
לקישוט: אבקת סוכר / שוקולד

אופן ההכנה:

1. מערבבים בקערה את הקמח יחד עם היוגורט או האשל, עד לקבלת בצק אחיד

2. מכניסים את הבלילה לשקית זילוף או קורצים עיגולים בגודל בינוני ביד

3. מחממים סיר עם שמן וזורקים בכל פעם 3-4 סופגניות, מטגנים משני הצדדים עד לקבלת מראה זהוב

4. מעבירים לתבנית עם נייר סופג ומפזרים מעל אבקת אפייה או שוקולד ומגישים. למהדרים: ניתן גם להוסיף מילוי בעזרת מזרק

בתאבון!